Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
18199
Players nickname
Strale Company
Suspect ID
13527
Date of violation
Sep 19, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=GLlWiD9QwM8

strale246

Player
Player
Postovana administracijo,

ID: 13527

Trenutno ime: Boban Saric, (Pistac Beba, Anunnaki Toshiba, Naki Anunnaki, Naki Mcloud itd.)

Igrač koji na određeni broj dana menja svoje ime i prezime u igrici. Razlog tome je što se krije od određenih igrača i pokušava da sakrije ono što je kupio za nerealno mali novac, pri čemu je oštetio projekat.

ID 13527 je sve do 15.07.2025. posedovao biznis — Bankomat u vladi 56/56 (broj biznisa: 268). Non-stop je pričao kako je taj biznis veoma dobar i da ga nikad ne bi prodao. Međutim, desilo se sledeće:

Isti ID 13527 je odjednom, naglo i hitno, prodao svoj najbolji i najjači bankomat, kako je on govorio. Taj bankomat je prodao igraču čiji je ID 51636. Bankomat je prodat za oko 40 miliona, i tim novcem je kupio biznis — Prodavnica 24/7 (lokacija 4/21 na mapi, broj biznisa: 26, Mirror Park). Prodavnicu je platio 15–40 miliona, dok se u tom trenutku i ranije vrednost takve prodavnice kretala preko 200–300 miliona. Radi te transakcije, projekat je pretrpeo veliku štetu — izbegnut je veliki iznos poreza.

Sa time u vezi, izbegao je plaćanje poreza i kupio biznis deset puta jeftinije, što nije dozvoljeno i je strogo kažnjivo. Tog istog dana je kupio nekoliko Bodhija za par hiljada dolara, sa punim gepecima vrednim više miliona.

Tačan ID igrača koji mu je to prodao videćete u logovima, a tačan datum te radnje je 15.07.2025.

Smatram da je razliku u novcu od oko 200–300 miliona (plus još miliona) platio RL novcem i time JAKO OŠTETIO PROJEKAT i IZBEGAO VELIKU KOLIČINU POREZA.

Molim administraciju da ovu situaciju detaljno pregleda u logovima. Takođe, potrebno je pratiti dalji razvoj događaja vezanih za svu njegovu imovinu — moguće je panicno deljenje njegove imovine ljudima i članovima njegove familije (Pistaci).

DATUM PREKRSAJA - 15.07.2025

Boban Saric

Player
Player
Postovana administracijo, ja se izvinjavam na autisticnom detetu i napisanom tekstu gore. Proverite moj ID 13527 DETALJNO za sve ovo navedeno gore.
Cak sto vise ukoliko vam je potreban POV gde pored mene stoji senior admin kada sam kupovao biznis, dostavicu ga.
Hvala vam na odlicnom projektu gde sam sve stekao postenim putem a ne paypalom.
I ne Anunnaki nije govno da ima nameru da osteti projekat :)

L.P

strale246

Player
Player
Tacan datum je izmedju 10.07.2025 i 15.07.2025 tim danima si pravio haos na projektu sve se moze tacno proveriti MILI MOJ. A necemo se vredjati i nazivati nekoga bolesnim ja znam da ti je jako krivo ali istina ce izaci na svoje toliko o ovoj temi ja ovde stavljam tacku.

Top Bottom