nije izdao validan zahtev sa IC razlogom jer je samo krenuo brojat i onda pucat + obojica su na dužnosti kao policajci
sve se vidi u pov
sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Kao prvo self report kako drzis telefon i revolver u ruci?nije izdao validan zahtev sa IC razlogom jer je samo krenuo brojat i onda pucat + obojica su na dužnosti kao policajci
sve se vidi u pov
Kao prvo self report kako ti to stoji revolver da nije malo BA
Nema veze sto ti nije pomoglo svakakokako je to bug abuse ako se desilo slucajno trebao mi je drug doc na blago i ja sam izvadio mobitel da ga zovem i to se desilo i kao drugo nisam uopce pucao tako da mi nije ni pomoglo
Video je ocigledno editovan skratio je kada sam mu rekao da ima 5 sekundi da se udalji od slucaj je vredan na 06 sekundi se vidi kako sam se ja magicno teleportovao do njeganije izdao validan zahtev sa IC razlogom jer je samo krenuo brojat i onda pucat + obojica su na dužnosti kao policajci
sve se vidi u pov
hahahahah imate balaklavu na sebi i sveHAHAAHAHAHA na kojoj duznosti kad smo dosli sa rentom i kupili pancire
nije editovan neg si se bio buggovo + cuje se sve jasno i glasno da nisi reko da se udaljim od slucaj vredanVideo je ocigledno editovan skratio je kada sam mu rekao da ima 5 sekundi da se udalji od slucaj je vredan na 06 sekundi se vidi kako sam se ja magicno teleportovao do njega
posalji duzi POV i pov koji nije editovannije editovan neg si se bio buggovo + cuje se sve jasno i glasno da nisi reko da se udaljim od slucaj vredan
nema potrebe za duzi pov jer sam poslao sta se desilo i prije nego sto ste uopce izasliposalji duzi POV i pov koji nije editovan