sve se vidi u POV kako me je prvi lik ucenjivao da cu dobiti otkaz ako ne povucem zalbu a drugi mi je rekao da povucem zalbu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Svaka castsve se vidi u POV kako me je prvi lik ucenjivao da cu dobiti otkaz ako ne povucem zalbu a drugi mi je rekao da povucem zalbu.
Rekoh da letis jer radis 6.4 te kad dobijes warn skripta ce te izbaciti, takodje snimio si sliku koja je screenshot ( photoshop possible)sve se vidi u POV kako me je prvi lik ucenjivao da cu dobiti otkaz ako ne povucem zalbu a drugi mi je rekao da povucem zalbu.
Slusaj udji u dm od tog danila I sniko chat ne screenshot ako naravno cava niije obrisao porukesve se vidi u POV kako me je prvi lik ucenjivao da cu dobiti otkaz ako ne povucem zalbu a drugi mi je rekao da povucem zalbu.
Rekoh da letis jer radis 6.4 te kad dobijes warn skripta ce te izbaciti, takodje snimio si sliku koja je screenshot ( photoshop possible)
Obrisao je al sam snimio na vremeSlusaj udji u dm od tog danila I sniko chat ne screenshot ako naravno cava niije obrisao poruke
Ovo mu je id 42833Obrisao je al sam snimio na vreme
Ovo mu je id 42833
E kakva si ti jajara bati prvo mafijas pa brises poruke