By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ako imate toliko para kupite prvo ruke da mozete osvojit nesto1. svi iz porodice creed su pucali na nas pre bizz wara ima pov znaci warn porodice kao 2. mi dok ne dozvloimo da neko prica strani jezik nema prava da prica strrani jezik sem balkanskog ja molim ADMINISTRACIJU DA IM ZABIJE LEP WARRNIC PA DA VIDIM DALI CE SMETI I DRUGI PUT HVALALALALALALALALALALALALALALA
Ako imate toliko pameti poštujte pravila, hvala.Ako imate toliko para kupite prvo ruke da mozete osvojit nesto
ja bi rekao da kupis godineAko imate toliko para kupite prvo ruke da mozete osvojit nesto
Ajde posto ti imas godina evo ovdje si najzreliji, sto smaras ako neko prica na engleskom? Je li te sramota da to navodis ovdje u objavi i da pises ovo sve velikim slovima lupite im warnic. Ne pricaj nikom za godine kad si sam kid i ponasas se tako.ja bi rekao da kupis godine
Samim tim što koriatiš reč "kid" dokazuješ svoju zrelost. Molim vas da više ne komentarišete jer su vam izjave gluplja od gluplje i da prepustite administraciji da odluči, hvala.Ajde posto ti imas godina evo ovdje si najzreliji, sto smaras ako neko prica na engleskom? Je li te sramota da to navodis ovdje u objavi i da pises ovo sve velikim slovima lupite im warnic. Ne pricaj nikom za godine kad si sam kid i ponasas se tako.
Kid se u nasem slengu koristi za mnogo gore od djeteta, znaci razmazeno deriste koje upravo ovako komentarise stvari i oglasava se javno. Ne mozes mi reci da su nam izjave gluplja od gluplje kad ova djeca iz tvoje porodice pisu ove stvari. Pogledaj svoje dvoriste pa komentarisi okolo.Samim tim što koriatiš reč "kid" dokazuješ svoju zrelost. Molim vas da više ne komentarišete jer su vam izjave gluplja od gluplje i da prepustite administraciji da odluči, hvala.
Pogledaj ponašanje tvojih pa komentariši od drugih.Kid se u nasem slengu koristi za mnogo gore od djeteta, znaci razmazeno deriste koje upravo ovako komentarise stvari i oglasava se javno. Ne mozes mi reci da su nam izjave gluplja od gluplje kad ova djeca iz tvoje porodice pisu ove stvari. Pogledaj svoje dvoriste pa komentarisi okolo.
vidi druze ja nedam na svoje i tacka a meni kad dodje Amir Crid da mi kenja o ponasanju a lik ima max 10 godina mani me togaKid se u nasem slengu koristi za mnogo gore od djeteta, znaci razmazeno deriste koje upravo ovako komentarise stvari i oglasava se javno. Ne mozes mi reci da su nam izjave gluplja od gluplje kad ova djeca iz tvoje porodice pisu ove stvari. Pogledaj svoje dvoriste pa komentarisi okolo.
Hahhahaha lol pucao je samo Ibrahim1. svi iz porodice creed su pucali na nas pre bizz wara ima pov znaci warn porodice kao 2. mi dok ne dozvloimo da neko prica strani jezik nema prava da prica strrani jezik sem balkanskog ja molim ADMINISTRACIJU DA IM ZABIJE LEP WARRNIC PA DA VIDIM DALI CE SMETI I DRUGI PUT HVALALALALALALALALALALALALALALAL
MA NEK MI CEO CREED POPUSI KURAC SVI STE TAMO BALAVCI KOJI DUPE NEZNATE OBRISATI DODJDI MI TAKO UZIVO VISE U KURACHahhahaha lol pucao je samo Ibrahim
Cemu toxicMA NEK MI CEO CREED POPUSI KURAC SVI STE TAMO BALAVCI KOJI DUPE NEZNATE OBRISATI DODJDI MI TAKO UZIVO VISE U KURAC
Samo vidi sta tvoji pisuJa ovdje vidim samo djecija posla nista vise..
Zalba je tu, pov je tu, napravljeno je sta je i neka admin rjesi.. Manite prepucavanja kid, nije kid i tako.. Samo pokazujete kakvi ste zapravo.