Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Bloods Street Gang | Vaske Cilindaric

Vasilije1205

Player
Player
1. Vaše ime IRL-Vasilije
2. Vaše godine-16
3. Vremenska zona-GMT+1
4. Prosjek online po danu-4-6sati
5. Vaš Discord-vasilije232
6. Vaše ingame ime-Vaske Cilindaric
7. Vaš ID-69645

Dodatne informacije

1. Lider za Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Moj prvi razlog zašto zelim da vodim Bloodse jeste moje licno iskustvo u organizacijama. Video sam kako lose vodjstvo moze da unisti celu bandu ali i kako dobro vodjstvo moze da je podigne. Verujem da imam vestine da motivisem ljude, da efikasno raspodelim zadatke i da stvorim tim u kojem svaki clan ima svoju jasnu ulogu i oseca da je vazan. Zelim da Bloodsi pod mojim vodjstvom budu stabilni, ozbiljni i zanimljivi za sve clanove.

Drugi razlog je to sto Bloodsi kao organizacija privlace ljude svojim stilom i istorijom. Oni nisu samo tipicna banda, vec grupa sa snaznim identitetom, bojama, i zabavnim stilom. Zelim kroz RP da prenesem osecaj porodice, i vaznosti da se zauzme stav da svako ima neku ulogu. Verujem da mozemo kroz RP da stvorimo snaznu pricu o njima, koja ce obogatiti iskustvo na serveru i privuci nove igrace.

Treci razlog je moja zelja da napravim balans izmedju zabave i ozbiljnosti. Ne zelim da Bloodsi budu samo jos jedna banda koja se stalno upusta u klasicne pucnjave, vec da razvijamo nas RP u razlicitim pravcima od sukoba sa drugim bandama, pa sve do sklapanja saveznistava i planiranja vecih dogadjaja. Na taj nacin clanovi nece dobijati samo „akciju“, vec i priliku da se izraze kroz različite RP situacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvi savet je da uvedem da se ima najmanje 7 IC godina.
Drugi savet je da svako ko oce da udje u bandu prodje malo ispitivanje o pravilima grada.
Treci savet nebi trpeo toxic ponasanje i maksimalno bi ga kaznio i sankcionisao.
Cetvrti savet odrzavanje sastanaka gde bi mi svaki clan predlozio neku ideju za poboljsanje bande i gde bi se dogovarali o daljim akcijama.

13.Leader
12.CO- Leader
11.OG
10.BOSS
9.Turfer
8.Hustler
7.Rookie
6.Legend
5.Dealer
4.Geto BOSS
3.Mini Dealer
2.Recruit