Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47155
Players nickname
Sova Petrovic
Administrators nickname
Vlada Sada
Date
Sep 20, 2025
Time
17:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=gUodB5NSPok

Sova Petrovic

Player
Player
Najpre hteo bi reci da gospodin Vlada je postao Administrator juce ili danas nisam tacno siguran, da bi shvatili kontekst dan prije nego sto je postao admin mi smo se malo zakacili, doticni je ucinio ilegalno hapsenje s cim me je uhapsio, taj deo nije toliko vazan samo treba da objasni da je gospodin imao neku vrstu vendete protiv mene.

U snimku ce da se vidi kako niko nije bio blizu mene da bi zvao admina ili bilo sta slicno da bi on imao za pravo da deluje, namerno je specao mene da bi nasao gresku sto je i nasao, ja ne pokusavam sebe odbraniti da nisam kriv ili stvarati probleme, ali ne mogu igrati igricu ako pripadnik Administracije ilegalno speca mene samo da bi nasao manu.

Trazim da doticni Administrator pokaze POV i sve ostale dokaze da ovo nije bilo ilegalno sto je ucinio, kolko ja znam mora drzati dokaz 48h od izricanja kazne.

Samo zelim da igram igricu kao i svako drugi, bez straha da mi neko visi iznad glave, nadam se da me razumijete.

Srdacno zahvaljujem.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Adminu je objasnjeno sta smije sta ne , al svakako je nedovoljno dokaza da je target spec na osnovu dokaza koji nam je dao , o kazna je ispravna

Status
Not open for further replies.
Top Bottom