Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
66079
Players nickname
Bake Fresh
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Sep 21, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1139005/

Bake Fresh

Player
Player
Draga administracijo! Pisem ovu zalbu zbog blackliste koju sam dobio za admine. Ovo se desilo prije mjesec ipo dana. Debuty chief administrator Nixa Simba me je pitao
" da li ti to teleportujes svoje drugare sa tik toka po serveru" ja sam na to odgovorio "ne bato wtf". Tim odgovorom nisam mislio nista lose. Sta se zapravo desilo kada sam tp tog lika do mene je bio missklick. Kliknuo sam strelicu gore u nadini da cu da maknem tag. Ali mi je zapravo zadnja komanda bila ta da tp tog lika do sebe jer sam prije otisao do njega na tiket i tp ga na put jer je upao u vodu. I kada sam odgovorio "ne bato wtf" zaboraovio sam na taj dogadjaj jer se desio od tog mometa vise od nekoliko dana. I ovim putem zalim da se izvinim Adminu Nixi Simbi kao citavoj Administraciji servera. Molio bih vas za unblacklist jer bih bas volio opet budem sa vama i to mi je jedina preostala zelja. Hvala na izdvojenom vremenu i hvala na citanju.
Sa postovanjem Bake Fresh.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom