By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nema smisla na sta se zalis jadan siNon stop cancel rolla sa sotkom i revom. Molio bih da dostavi pov.
da pravilno ako oces mozes i na pc checkOvako kao prvo nisam te ubio pa da mislis da sam citer pov takodjer nazalost nemam jer imam slabiji kompjuter a za rollovanje mi je admin odobrio neki reko je da moze ako mislite da sam nesto pogresio mogu da prihvatim i pc-check
Tolko ruke nemas i kopiras mi redux koliko si jadan deckoNon stop cancel rolla sa sotkom i revom. Molio bih da dostavi pov.
pov mora imati svako svakog dogadjaja iz svih sfera i treba ga drzati 48h. ako neko zatrazi pov duzan si da ga dostavis, niko nije rekao da si citerOvako kao prvo nisam te ubio pa da mislis da sam citer pov takodjer nazalost nemam jer imam slabiji kompjuter a za rollovanje mi je admin odobrio neki reko je da moze ako mislite da sam nesto pogresio mogu da prihvatim i pc-check
kaze kopiras mi reduxTolko ruke nemas i kopiras mi redux koliko si jadan decko
au deckic al si jadan ubij se molim te cinis nam svima uslugupov mora imati svako svakog dogadjaja iz svih sfera i treba ga drzati 48h. ako neko zatrazi pov duzan si da ga dostavis, niko nije rekao da si citer
branis decka koji je uradio 3 ba u 2 sekunde jos pricas kako ti redux kopiram. ja nmp ko si ti ali vidim bas volis da pises na moje zalbeau deckic al si jadan ubij se molim te cinis nam svima uslugu