Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Leader za Bloods Street Gang I Sima Kash

sima hamer

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Lovro
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona: GMT +1
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4-6 h
6. Vaš Discord: sima191
7. Vaše ingame ime: Sima Kash
8. Vaš ID: 44954
9.Lider za… Bloods Street Gang

2.
Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

Imam dovoljno iskustva u vođenju i organizaciji ekipe, kroz ranije uloge zamenika u kriminalnim organizacijama. Želim da okupim tim koji će biti aktivan svakodnevno u getu, pljačkama i akcijama, ali i da pokažem da mogu izdržati i odraditi više mandata kao lider. Već sada imam ljude koji su spremni da učestvuju u talackim situacijama, GS-ovima i 24/7 akcijama. Moj cilj je da kroz saradnju sa ostalim kriminalnim frakcijama unapredimo RP, podignemo aktivnost na viši nivo i postanemo ozbiljna pretnja za ceo state. Smatram da imam dovoljno znanja i iskustva da se dokažem kao lider i pokažem kako izgleda jedna stabilna i organizovana kriminalna grupa.

3.
Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Planiram da fokusiram svoju bandu na što veću aktivnost u getu, sa ciljem da svaki član ima šansu da napreduje kroz rankove i zasluži nagrade kroz RP akcije. Poseban naglasak staviću na talacke situacije i pljačke, koje želim da izvedemo realističnije i zanimljivije za obe strane, tako da svako uživa u RP-u. Takođe, planiram da uvedem graffiti tim koji će se baviti obeležavanjem teritorije i prikupljanjem profita koji ćemo ulagati u oružje i razvoj ekipe. Važan deo mog plana je i saradnja sa drugim kriminalnim organizacijama kako bismo stvorili jaču zajednicu u getu, umesto međusobnih nepotrebnih sukoba. Na čelu organizacije biće iskusni članovi koji će pomagati u vođenju, a svaki novi član biće strogo proveren pre ulaska, kako bismo održali kvalitet i ozbiljnost.

1. Newbie
2. New boy
3. Ghetto Baby
4. Dealer
5. Grafiti Team
6. Mid Gheto Boy
7. Gangster
8. Old Gheto Boy
9. Turfer
10. Enforcer
11. Captain
12. Co-leader