Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ironic Jovanovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Djole
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):2 do 7
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):
6. Vaš Discord:gggroki99
7. Vaše ingame ime:Ironic Jovanovic
8. Vaš ID:77957
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:State

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Želim postati admin jer volim ovu zajednicu i želim pomoći igračima da imaju što bolje RP iskustvo. Smatram da mogu doprinijeti održavanju reda, pravednosti i zabave na serveru.

2. Koje su vaše prednosti?
Odgovoran sam, strpljiv i komunikativan. Znam pravila servera i spreman sam da ih poštujem i sprovodim. Takođe umem da rešavam konflikte smireno i bez favorizovanja.

3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad znam biti previše samokritičan i želim da sve bude savršeno, ali to me motiviše da učim i budem bolji.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, spreman sam. Razumem da uloga admina zahteva odricanje od RP-a i da je glavni fokus pomoć igračima i čuvanje servera.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
Da, naravno. Razumem pravilo i spreman sam da prodam biznis kako bih mogao u potpunosti da se posvetim adminskoj ulozi.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, nemam IRL problema koji bi me sprečili da budem aktivan. Mogu da odvojim dovoljno vremena za admin dužnosti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom