Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
60650
Players nickname
Yoke Smooker
Administrators nickname
Bibi Maxsoni
Date
Sep 23, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1140858/

Yoke02

Player
Player
Postovani abrahame

Prihvatili se zalbu nad adminom Luka Cortes te se je ovaj toni montana koji ga prijavio poslao je zalbu da dobnijem za gp.6.15 ja sam dobio za to pravilo sada ali kao sto znam svaki pov treba da ima minimum 30 sekundi njegov pov od pucanja od 16 sekundi de se na povu vidi samo da sam ja pucao bez brojanja kada je on krenuo da broji ali sse ne vidi na povu da me je pucao pre toga momak i da mi je odbrojao vec pre tog snimka i da smo se popucali kao sto se vidi na snimku kod njega da mu fali pancir da nema full pancir i on je dostavio samo pov od 16 sekundi di se vidi da sam ja pucao bez brojanja a ja sam brojao pre toga 15 sekundi ali momak se napravio pametan i eto sta se desilo i onda je luka cortes odbio tu zalbu jer se skonto da treba da bude pov duzi de me je on pucao i onda se vi prihvatili tu zalbu nad adminom i ja sam dobio isto pravilo i warn sada upravo zbog ovog momka ne razumem zasto ovo radite molim vas resite ovo skinite mi kaznu jer ovo nije fer zelim vam ugodno vece

Status
Not open for further replies.
Top Bottom