Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za The Los Santos Vagos I Vaske Cilindaric | 69645

Rejected
Status
Not open for further replies.

Vasilije1205

Player
Player
1. Vaše ime IRL-Vasilije
2. Vaše godine-16
3. Vremenska zona-GMT+1
4. Prosjek online po danu-4-6sati
5. Vaš Discord-vasilije232
6. Vaše ingame ime-Vaske Cilindaric
7. Vaš ID-69645

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog zašto želim da budem lider Vagosa je moje iskustvo u radu sa različitim bandama i organizacijama. Naučio sam koliko da je dobro vođstvo ključno. Dok loše može da uništi celu ekipu. Siguran sam da imam sposobnost da motivišem ljude, da raspodelim zadatke na pravi način i da stvorim tim u kojem će svako imati svoju ulogu i osećaj važnosti.

Drugi razlog je posebna energija koju Vagosi nose. To nije samo još jedna banda, već organizacija sa karakterom, bojama i stilom koji odmah privlače pažnju. Želim da kroz RP prenesem taj osećaj zajedništva i identiteta, da pokažem da svaki član ima svoje mesto i da se gradi priča koja će dodatno obogatiti server i privući nove igrače.

Treći razlog je moja želja da stvorim balans između ozbiljnosti i zabave. Vagosi ne treba da budu samo banda koja stalno puca ,želim da razvijamo RP kroz različite scenarije: od sukoba i pregovora, do pravljenja savezništava i organizovanja posebnih događaja. Tako članovi dobijaju šansu da se izraze na više načina i da naš RP bude raznolik i zanimljiv za sve.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvi savet je da uvedem da se ima najmanje 7 IC godina.
Drugi savet je da svako ko oce da udje u bandu prodje malo ispitivanje o pravilima grada.
Treci savet nebi trpeo toxic ponasanje i maksimalno bi ga kaznio i sankcionisao.
Cetvrti savet odrzavanje sastanaka gde bi mi svaki clan predlozio neku ideju za poboljsanje bande i gde bi se dogovarali o daljim akcijama.

13.Leader
12.CO- Leader
11.OG
10.BOSS
9.Turfer
8.Hustler
7.Rookie
6.Legend
5.Dealer
4.Geto BOSS
3.Mini Dealer
2.Recruit