Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69720
Players nickname
Josh_Wixx
Suspect ID
73303 42306
Date of violation
Sep 23, 2025
Time of violation
19:44
Proofs
https://streamable.com/5a6jel

kovacevicm1

Player
Player
Ova gospoda su mnogo toksicni, na prilozenom snimku mozete vidjeti kako me vrijedaju u ooc chatu, smatram da ovo zasluzuje najstrozu kaznu, ovaj ce server bez njih biti bolje mjesto i svi ce mnogo vise uzivati bez ovakvih momaka. Takodjer moze se primjetiti da ovi momci nisu pristojno odgojeni, ova igra trebala bi biti mjesto na kojem se ljudi dodju opustiti, zaigrati sa drustvom, a ne mjesto na kojem ce ih netko omalovazavati i vrijedjati.
Pravila su tu da se postuju!

Nikos Spaghetti

Player
Player
Ova gospoda su mnogo toksicni, na prilozenom snimku mozete vidjeti kako me vrijedaju u ooc chatu, smatram da ovo zasluzuje najstrozu kaznu, ovaj ce server bez njih biti bolje mjesto i svi ce mnogo vise uzivati bez ovakvih momaka. Takodjer moze se primjetiti da ovi momci nisu pristojno odgojeni, ova igra trebala bi biti mjesto na kojem se ljudi dodju opustiti, zaigrati sa drustvom, a ne mjesto na kojem ce ih netko omalovazavati i vrijedjati.
Oni su odrasli u GHETTO i nisu nikad slavili rođendan! Život ih natero.. 😂
Ništa loše ti momci nisu rekli.

Lacko_Kljaic

#freevandal
Player
Pa uzivace neko kao ti npr pucas se i skontas da si bezrukas i bezis u zelenu zonu majmunkovicu jedan :D:D

LACKO KLJAIC.

Dark Kumara

Player
Player
Momak spremi tepsiju bureka i razguli, sok droga sok i opet nemas ruke, prvo to kupi od tih para sto uzmes sto prodas burek! :LOL:

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID: 73313 ce biti kaznjen za G.P 3.1 ( Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom