( Radim u LSPD ) Vodio sam lice u DOC da ga hapsim, stavio sma ga u celiu i uhapsio. Nakon toga izlazim iz CELIE i vidim dvojca zatvorenika kako trckaraju po zatvoru (NISU IZASLI IZ ZATOVRA) otiso sam do skladista da uzmem tejzer za da ih tejzuem, ja uzeo i vratim se po njih da ih vratim u celie. Vlada Sada mene stavi za FailRP?
Zovem ja Vladu on meni kaze nisi postupio kako treba trebao si da ih vratis po celiu a ne da trckaraju po zatvoru + Kaze mi imas srece sto sam dobar i necu da ti dam warn za 6.4 i da napustim LSPD!!!
1. Nisam ja zaduzen da cuvam zatvor i zatvorenike ( GOV i DOC su za to zaduzeni )
2. Hteo sam da ih vratim u celiu ali Vlada Sada me je prerano jailo i nisam uspeo
3. Trazim da se ovaj admin kazni ( Ja nisam nikakav Fail uradio!!!
Zovem ja Vladu on meni kaze nisi postupio kako treba trebao si da ih vratis po celiu a ne da trckaraju po zatvoru + Kaze mi imas srece sto sam dobar i necu da ti dam warn za 6.4 i da napustim LSPD!!!
1. Nisam ja zaduzen da cuvam zatvor i zatvorenike ( GOV i DOC su za to zaduzeni )
2. Hteo sam da ih vratim u celiu ali Vlada Sada me je prerano jailo i nisam uspeo
3. Trazim da se ovaj admin kazni ( Ja nisam nikakav Fail uradio!!!