osoba koju prijavljujem mi je dobar prijatelj i u tim trentutcima smo bili na bubici on je bio mjutan cekali smo druga da promeni ime posto smo hteli da udjemo ja i taj drug u lspd u tim trenutcima osoba koju prijavljujem se vozila okolo u brabusu sa ukljucenim sirenema ja sam kod sebe u tom trenutku imao skener vozila 4 koji sam otisao da ostavim u famu ja sam mu to rekao preko bubice on je samo cutao otisao sam do fema ostavio sve i kad sam izasao on me je tejzerovao zavezao i ubacio u kola i cutao je dok nije dosao njegov kolega kad smo stigli u stanicu on me je samo stavio na spred celije odvezao nista nije rekao da moram uza zid ili da dignem ruke ni lisice mi nije stavio da me pretrese ali me on idalje pretresao dao kaznu i pisalo je da sam prekrsio 2.2.3 dosao je onda drugi kolega i ubacio me u uniformu i dao 45 minuta evo sad ga prijavljujem evo i snimak ima ali samo delimicni deo price posto nisam imao upaljenu kamericu isto kad sam ga pitao na bubicu sta je ovo pravilo on nije znao e i da zaboravio sam da dodam lagao je kolegu da mi je zaplenio stvari ilegalne koje nisam ni imao
Last edited: