By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa ostavi deo de je tvoj krenuo da gazi nije lepo jos se i sokas mene bi bilo sramota
br 1 sam sam bio moji su dosli nakon toga jer su bili na sasvim drugoj lokaciji
CIST SELF REPORT I TI SI PUCAO NA MENE BEZ BORJANJAbr 1 sam sam bio moji su dosli nakon toga jer su bili na sasvim drugoj lokaciji![]()
LOL hahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahaahahaa, ti si tip osobe koji pokusava povuc dole i druge sa sobom ali nece ti proc to sve se vidi jasno tkd i namjera i sveCIST SELF REPORT I TI SI PUCAO NA MENE BEZ BORJANJA
Videces ili mozes malo da se raspitas posto nemas pojma sta je 6.15 i kako funkcioniseLOL hahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahaahahaa
okej jeli to sve ili imate jos esto za rec?Videces ili mozes malo da se raspitas posto nemas pojma sta je 6.15 i kako funkcionise
e da dobices i za mg to sam zaboravio da ti napisem al nema veze i ovako vec dobijas za 6.15okej jeli to sve ili imate jos esto za rec?![]()
mogu za mg nijem i to problem ali ti ces za vdm i gp tkde da dobices i za mg to sam zaboravio da ti napisem al nema veze i ovako vec dobijas za 6.15