Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80493
Players nickname
Murf_Aventus
Administrators nickname
Denis_Mic
Date
Sep 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://streamable.com/l294kr

Murfela

Player
Player
Poz od sinoc nisam bio na racunaru pa sam okacio bio prethodnu zalbu u kojoj nisam naveo adekvatno sta je problem i slicno, naime pc check sam pao zbog minus settingsa ja svoje settingse sam samo ostavio na low in game kako mi igrica ne bi lagovala ostalo nikada nisam dirao imate ovde pov kako mi u settingsima nista nije u minusu Watch Pc check minus settingsi kojih nema :( | Streamable od sinoc nije nista menjano samo sam zeleo da pitam prijatelje da li je ovo za padanje pc checka gde su mi oni rekli da ja nemam settingse u minusu, napominjem od sinoc nista nisam menjao te mozete i proveriti da mi je ovako bilo i sinoc. U kompjuteru mi nije nista pronadjeno sem ovoga sto uopste ja mislim i da nije adekvatan razlog za ban zato sto su ovo klasicni gta settingsi koje kazem da nikada nisam ista stavljao u minus i slicno. Ovo nije zalba na admina vec bih voleo da mi se samo skine ban koj ja mislim da nisam zasluzio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom