Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
56328
Players nickname
Ivan Boss
Administrators nickname
Refko Navaro
Date
Sep 24, 2025
Time
23:20
Proofs
https://imgur.com/a/Y8w65c9

Ivan1

Player
Player
postovani
bio je dogovor za intercju za gov, pa ga je admin Zoki roki premestio zbog svojih privatnih razloga
meni nije odgovarao u utorak u 21; jer sam druga smena, bio je dogovor za srijeda za 21 imao sam trening i nisam stigao

potajno su se dogovorili zoki i anderej kovac koji se drugi prijavio za gov, u 22 di ja nisam pristo;, rekli su da me cekaju do 23:05 ja sam stigo u gajbu 23.06 kad sam palio pc bilo je 26:08 i kaze da nezeli da ubaci

kolko doznajem da Andrej kovac ima 5 i pola greski i uzima gov???????
koja je poanta rp-a
nakon toga nezeli me prebacit u vc a ja u cekaoni cekam i on meni pise kako me nece ubaciti
Hvala

:::

Ivan1

Player
Player
postovani
bio je dogovor za intercju za gov, pa ga je admin Zoki roki premestio zbog svojih privatnih razloga
meni nije odgovarao u utorak u 21; jer sam druga smena, bio je dogovor za srijeda za 21 imao sam trening i nisam stigao

potajno su se dogovorili zoki i anderej kovac koji se drugi prijavio za gov, u 22 di ja nisam pristo;, rekli su da me cekaju do 23:05 ja sam stigo u gajbu 23.06 kad sam palio pc bilo je 26:08 i kaze da nezeli da ubaci

kolko doznajem da Andrej kovac ima 5 i pola greski i uzima gov???????
koja je poanta rp-a
nakon toga nezeli me prebacit u vc a ja u cekaoni cekam i on meni pise kako me nece ubaciti
Hvala

:::
bio sam na trenignu od 21:00
do 22;30 i u 23:05 bio u liftu i nije htio pricekat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom