Informacije
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona:+0
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): tu sam ujutto i popodne ovisno o skoli
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-3h
6. Vaš Discord:10para10
7. Vaše ingame ime: Ivan Boss
8. Vaš ID: 56328
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: oboje
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona:+0
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): tu sam ujutto i popodne ovisno o skoli
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-3h
6. Vaš Discord:10para10
7. Vaše ingame ime: Ivan Boss
8. Vaš ID: 56328
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: oboje
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
- Zašto želite postati admin?
Želim postati admin zato što volim zajednicu i želim doprinijeti da server bude fer, siguran i zabavan za sve. Imam strpljenja za rješavanje konflikata, razumijem pravila i želim pomoći novim igračima da se uključe. Smatram da mogu objektivno donositi odluke i održavati kvalitet RP okruženja. - Koje su vaše prednosti?
- Visoka odgovornost i pouzdanost — držim se dogovora i rasporeda.
- Dobre komunikacijske vještine i smiren pristup u konfliktima.
- Poznavanje pravila i mehanika servera (ili brzo učim ako je potrebno).
- Objektivnost — odluke donosim neutralno, bez favoriziranja.
- Aktivnost u različitim vremenskim zonama (ili navesti svoje stvarno vrijeme ako želiš).
- Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad previše analiziram situacije prije nego donesem konačnu odluku — to može usporiti reakciju u hitnim slučajevima. Radim na tome da balansiram između brzine i pravde. Takođe, ako imaš neku konkretnu slabost (npr. manje tehničko znanje), dodaj je iskreno uz to kako je prevazilaziš. - Hoćete li biti spremni napustiti RP život i postati admin?
nema biznis. - Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, ukoliko je to pravilo servera. Spreman/na sam raskinuti ili prodati svoj biznis kako bih ispunio/la pravila i izbjegao/la sukob interesa. - Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno nemam IRL problema koji bi me spriječili da budem aktivan/na i odgovoran/na admin. (Ako ti postoji neki stvarni problem — npr. posao, obaveze ili putovanja — navedite ga kratko i iskreno te napišite procjenu dostupnosti.)