Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ivan1

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona:+0
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): tu sam ujutto i popodne ovisno o skoli
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 2-3h
6. Vaš Discord:10para10
7. Vaše ingame ime: Ivan Boss
8. Vaš ID: 56328
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: oboje
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
2. Koje su vaše prednosti?
3. Koje su vaše najveće slabosti?
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

1. Zašto želite postati admin?
    Želim postati admin zato što volim zajednicu i želim doprinijeti da server bude fer, siguran i zabavan za sve. Imam strpljenja za rješavanje konflikata, razumijem pravila i želim pomoći novim igračima da se uključe. Smatram da mogu objektivno donositi odluke i održavati kvalitet RP okruženja.
  2. Koje su vaše prednosti?

• Visoka odgovornost i pouzdanost — držim se dogovora i rasporeda.
  • Dobre komunikacijske vještine i smiren pristup u konfliktima.
  • Poznavanje pravila i mehanika servera (ili brzo učim ako je potrebno).
  • Objektivnost — odluke donosim neutralno, bez favoriziranja.
  • Aktivnost u različitim vremenskim zonama (ili navesti svoje stvarno vrijeme ako želiš).

1. Koje su vaše najveće slabosti?
    Ponekad previše analiziram situacije prije nego donesem konačnu odluku — to može usporiti reakciju u hitnim slučajevima. Radim na tome da balansiram između brzine i pravde. Takođe, ako imaš neku konkretnu slabost (npr. manje tehničko znanje), dodaj je iskreno uz to kako je prevazilaziš.
  2. Hoćete li biti spremni napustiti RP život i postati admin?
    nema biznis.
  3. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
    Da, ukoliko je to pravilo servera. Spreman/na sam raskinuti ili prodati svoj biznis kako bih ispunio/la pravila i izbjegao/la sukob interesa.
  4. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
    Trenutno nemam IRL problema koji bi me spriječili da budem aktivan/na i odgovoran/na admin. (Ako ti postoji neki stvarni problem — npr. posao, obaveze ili putovanja — navedite ga kratko i iskreno te napišite procjenu dostupnosti.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom