- Vaše ime IRL:
Hamy - Vaše godine:
22 - Vremenska zona:
GMT+2 (Central European Summer Time) - Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
Ujutru od 08:00 do 12:00, popodne od 17:00 do 21:00 - Prosječna aktivnost po danu (Vremenski):
Oko 8 sati dnevno (4 sata ujutru, 4 sata popodne) - Vaš Discord:
hamybebo - Vaše ingame ime:
Hamy Hey - Vaš ID:
49102 - Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
Želim biti kurator State-a
- Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim da doprinosim zajednici i želim da server funkcioniše što bolje i pravednije. Imam iskustva kao igrač i poznajem pravila, pa smatram da mogu objektivno i odgovorno obavljati adminsko zaduženje. Takođe, želim da pomognem novim igračima i održavam dobar balans u RP-u. - Koje su vaše prednosti?
Moje glavne prednosti su komunikativnost, strpljenje i fer pristup u svim situacijama. Brzo učim i dobro radim u timu. Posedujem veliko iskustvo u RP zajednici i poznajem sistem funkcionisanja servera. - Koje su vaše najveće slabosti?
Nekad umem da preozbiljno shvatim neke situacije koje drugi možda ignorišu, jer mi je stalo da sve bude ispravno. Ipak, trudim se da zadržim balans i da sve rešavam smireno i profesionalno. - Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da, potpuno sam spreman da napustim RP i posvetim se radu kao admin. - Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, spreman sam da odmah prodam svoj biznis ukoliko budem primljen kao admin. - Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema i mogu biti aktivan svakodnevno.