Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

HamyBebo

Player
Player
  1. Vaše ime IRL:
    Hamy
  2. Vaše godine:
    22
  3. Vremenska zona:
    GMT+2 (Central European Summer Time)
  4. Od kada do kada ste inače ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
    Ujutru od 08:00 do 12:00, popodne od 17:00 do 21:00
  5. Prosječna aktivnost po danu (Vremenski):
    Oko 8 sati dnevno (4 sata ujutru, 4 sata popodne)
  6. Vaš Discord:
    hamybebo
  7. Vaše ingame ime:
    Hamy Hey
  8. Vaš ID:
    49102
  9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:
    Želim biti kurator State-a

1. Zašto želite postati admin?
    Želim postati admin jer volim da doprinosim zajednici i želim da server funkcioniše što bolje i pravednije. Imam iskustva kao igrač i poznajem pravila, pa smatram da mogu objektivno i odgovorno obavljati adminsko zaduženje. Takođe, želim da pomognem novim igračima i održavam dobar balans u RP-u.
  2. Koje su vaše prednosti?
    Moje glavne prednosti su komunikativnost, strpljenje i fer pristup u svim situacijama. Brzo učim i dobro radim u timu. Posedujem veliko iskustvo u RP zajednici i poznajem sistem funkcionisanja servera.
  3. Koje su vaše najveće slabosti?
    Nekad umem da preozbiljno shvatim neke situacije koje drugi možda ignorišu, jer mi je stalo da sve bude ispravno. Ipak, trudim se da zadržim balans i da sve rešavam smireno i profesionalno.
  4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
    Da, potpuno sam spreman da napustim RP i posvetim se radu kao admin.
  5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
    Da, spreman sam da odmah prodam svoj biznis ukoliko budem primljen kao admin.
  6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni u ovom trenutku?
    Ne, trenutno nemam nikakvih IRL problema i mogu biti aktivan svakodnevno.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom