1. Vaše ime IRL: Meris
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC 01:00
4. Od kada do kada ste inace ingame: 14:00-23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu: 6-8h
6. Vaš Discord: azrael9.
7. Vaše ingame ime: Bracki Yen
8. Vaš ID: nisam siguran koji je nisam ing.
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin jer imam dosta iskustva u odnosu na prethodne projekte pa sam zeleo da sa oprobam i ovde smatram da sam za ovaj jako mali period igranja naucio pravila koja su zahtevna za administratora i takodje bih voleo biti deo vase zajednice.
2. Koje su vaše prednosti?
Dobar u komunikaciji, ljubazan (nikada toksican), brzo shvatam probleme i greske.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mislim da mi je greska ta sto sam ponekada brzoplet te se tad i najcesce greske desavaju ali trudim se da idem ka tome da toga bude sto manje.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da hocu.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Nema
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: UTC 01:00
4. Od kada do kada ste inace ingame: 14:00-23:00
5. Prosjecna aktivnost po danu: 6-8h
6. Vaš Discord: azrael9.
7. Vaše ingame ime: Bracki Yen
8. Vaš ID: nisam siguran koji je nisam ing.
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Crime-a
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin jer imam dosta iskustva u odnosu na prethodne projekte pa sam zeleo da sa oprobam i ovde smatram da sam za ovaj jako mali period igranja naucio pravila koja su zahtevna za administratora i takodje bih voleo biti deo vase zajednice.
2. Koje su vaše prednosti?
Dobar u komunikaciji, ljubazan (nikada toksican), brzo shvatam probleme i greske.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Mislim da mi je greska ta sto sam ponekada brzoplet te se tad i najcesce greske desavaju ali trudim se da idem ka tome da toga bude sto manje.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da hocu.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Nema