Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79965
Players nickname
Kosta White
Suspect ID
40747
Date of violation
Sep 25, 2025
Time of violation
11:37
Proofs
https://youtu.be/a6-LlzDt0gs

KostaOnly

Player
Player
Sve u pov kako doticna osoba 40747 trazi da mu postavim panel i zatim me vodi u getu i laze da ako kliknem nesto na telefonu da cu dobiti panel u inventory nakon sto kliknem to dobijam wanted 5 zvezdica on na svom telefonu uzima da me ubije i uzima pare radi to na novim igracima skemovao je preko 5 novih igraca mislim da ovo treba da se kazni i da je krsenje pravila da zaradjuje ovako novac na novim igracima!

uker white

Player
Player
Sve u pov kako doticna osoba 40747 trazi da mu postavim panel i zatim me vodi u getu i laze da ako kliknem nesto na telefonu da cu dobiti panel u inventory nakon sto kliknem to dobijam wanted 5 zvezdica on na svom telefonu uzima da me ubije i uzima pare radi to na novim igracima skemovao je preko 5 novih igraca mislim da ovo treba da se kazni i da je krsenje pravila da zaradjuje ovako novac na novim igracima!
HAAHAHAH sta je tu skem poslao sam ti 10k

uker white

Player
Player
Pregled žalbe u toku!
sve ti je pisalo da ces dobiti 5 wanteda

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaćeno!

ID 40747 će dobiti kaznu za G.P 1.3 (Svaka prevara protiv igrača je zabranjena)

ZATVORENO!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom