Pozdrav jos jednom, bio sam pisao zalbu nesto ranije u vezi bana od anticheata na sta mi je Abraham odgovorio ali nista od navedenog nije uspelo i nakon vise pokusaja. Nakon toga sam pisao novu zalbu kuratoru projekta u nadi da cu imati vece sanse za resavanje problema. Prilozio sam sve potrebne dokaze i napisao da nemam nikakve veze s tim i da screenshoot nema smisla jer pise da je datum bana 13.01.2025, a ja dobio ban za to pre 3 nedelje, da bi mi Lebron samo random odbio zalbu i prosledio mi je ban na Blacklisted bez ikakvog razloga. Nakon toga sam vise puta pisao nove zalbe pokusavajuci da obljasnim najbolje moguce situaciju i da nemam nikakve veze sa ovim na sta mi je ponovo samo odbio bez ikakvog odgovora ili pokusaja da resimo problem. Pokusavao sam isto i da kontaktiram Mazhora preko zalbe, ali Lebron se isto nepozvan ubacuje i odbija zalbu bez ikakvog pregledanja moje zalbe. Ja bih Vas zamolio da nekako resimo ovaj problem jer dobijam blacklistu skroz random znaci skroz a nemam nikakve dodirne tacke sa bilo kakvim cheatom ili bilo cim slicnim jer je plus Abraham rekao da mi ID 30920 nije banovan sto onda znaci da ja nisam taj cheater sto je dobio ban i da nemam veze sa tim. Takodje na projektu sam stekao dosta imovine i prijatelja i stvarno ne bih zeleo da izgubim to sve radi nesporazuma. Nadam se da me razumete i da cete mi izaci u susret jer je stvarno besmisleno.
Prvi appeal: Reviewed - Ban zbog anticheata | Napal Fedorov ( Ovde mi je Abraham odgovorio na zalbu)
Drugi appeal: Rejected - Ban for Anticheat | Napal Fedorov (Ovde sam pisao kuratoru projekta i lepo obljasnio kako jeste, na sta mi on daje random blacklistu)
Treci appeal: Rejected - Blacklisted | Mazhor Pluxury (Ovde sam obljasnio celu situaciju najdetaljnije moguce, na sta mi opet odbija)
Cetvrti appeal: Rejected - Quest | For Mazhor Pluxury (Ovde sam pokusao da kontaktiram Mazhora, i Lebron mi opet odbija a pise da je za Mazhora)
Prvi appeal: Reviewed - Ban zbog anticheata | Napal Fedorov ( Ovde mi je Abraham odgovorio na zalbu)
Drugi appeal: Rejected - Ban for Anticheat | Napal Fedorov (Ovde sam pisao kuratoru projekta i lepo obljasnio kako jeste, na sta mi on daje random blacklistu)
Treci appeal: Rejected - Blacklisted | Mazhor Pluxury (Ovde sam obljasnio celu situaciju najdetaljnije moguce, na sta mi opet odbija)
Cetvrti appeal: Rejected - Quest | For Mazhor Pluxury (Ovde sam pokusao da kontaktiram Mazhora, i Lebron mi opet odbija a pise da je za Mazhora)