Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3397
Players nickname
Andra_Blackwood
Administrators nickname
Blank_Floress
Date
Sep 26, 2025
Time
13:55
Proofs
https://imgur.com/glcolZJ

Andra Obama

Player
Player
Najvise mrzim da pisem zalbe na admine ali kada je bas ovoliko neznanje od admina greota bi bilo da mu ne skrenete panju.

Naime senior administrator Zoki Roki pise u obavestenje svim igracima da je novo-uvedeni "prime platinum chat" OOC chat sto znaci da u tom chatu moze da se pise apsolutno bilo sta, sta sam jeo za dorucak da li je napolju sneg ili sunce, spominjanje apsolutno bilo cega ukljucujuci i admina.

Igrali smo turf kada je admin upalio kisu preko komande, naravno kisa svima smanjuje fps pogotovo nama koji nemamo preterano jake kompjutere i smeta nam dok se pucamo na eventima. Posto je prime chat proglasen za OOC chat napisao sam -> i odma dobijam mute.
Nakon toga zovem admina da dodje do mene gde ocekujem da mi ispravno skine mute, dopusti me da pitam pitanje ili kazem sta imam i ako idalje misli da je njegova odluka ispravna onda vrati mute medjutim on dolazi govori mi sta ima da kaze i odlazi. Ponovo sam ga zvao i objasnio mu da bi trebalo da mi da priliku da mu objasnim svoj razlog i da mi skine mute pa vrati ako treba medjutim on me ne konstatuje i pise kaci zalbu na forum ako oces.

Ne bi ni pisao zalbu i ostavio bi mute da mi stoji 60 minuta da mi nije rekao ovo sto nema veze s vezom i sramotno je da administrator ne zna osnovno pravilo RP-a:
U IC chatu mogu da se pisu stvari samo vezano za RP, u OOC chatu mogu da pisem apsolutno bilo sta za OOC.

Hvala unapred ko god da cita samo nek se momku objasni sta je IC sta OOC jer ga ocigledno nesto buni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom