By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pa jeste d-d-d-d-d-degradirani jeste g-g-g-glupiiii eo ti povZnam da ovo moze biti bug ali da ovako leti to mi malo cudno...?
Hahahahahahaah al si zamucao mongoloidu sve si izmasioZnam da ovo moze biti bug ali da ovako leti to mi malo cudno...?
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Zahtevam da igrac ID 53 dostavi svoj POV kako je ubio ID 58251 na dogadjaju Rat za Resurse u 15:44 - 26.09.
Imate rok 8 sati.
Ocajan sieo pova
Jbg brat se teleporta ko sasa matic na speedu pa mozda zato misam?Hahahahahahaah al si zamucao mongoloidu sve si izmasio![]()
Kume prvo promeni ac na forumu pre neg sto nes pametno napises bahah gle sta ti pov requestas Rejected - POV req I 0000Brate moj nije grijeh hitati
brate moj na mom povu se vidi kako 3 tuljana pucaju kroz vodu i znaju gdje sam a kod tebe se vidi da si bezruk <3Kume prvo promeni ac na forumu pre neg sto nes pametno napises bahah gle sta ti pov requestas Rejected - POV req I 0000
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Zahtevam da igrac ID 53 dostavi svoj POV kako je ubio ID 58251 na dogadjaju Rat za Resurse u 15:44 - 26.09.
Imate rok 8 sati.