Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47810
Players nickname
Lazar Munchmallow
Administrators nickname
Lebron Pluxury
Date
Jun 6, 2025
Time
00:00
Proofs
/////

Lazar Munchmallow

Player
Player
Pozdrav administracijo, pre skoro 5 meseci sam dobio ban na discordu a zatim i na forum Lazar Balboa, dobio sam ban na forum za multi spam (spam vise puta zalbu jednu), a na discordu za deciving higher up administration, pre svega zelim odmah da Vam objasnim i zamolio bih Vas da procitate i razmotrite ovaj appeal.
Dobio sam ban bio za 1.1 i okacio sam appeal, muja je odgovorio da je forum banovan trajno, ali ga je zaboravio banovati, proslo je mesec dana i muja je i dalje zaboravio da banuje forum pa sam ja opet appealovao za 1.1 gde je muja banovao taj forum ( main ), na discordu sam appealovao za unban ali sam dobio ban jer Lebron nije lepo shvatio moju poruku (mozete je i vi procitati), ja bih vas najiskrenije zamolio da pregledate lepo ovaj appeal, jer nemam ni forum a ni discord i niko mi ne moze pomoci...
Ja vam se kunem da nisam nista lose uradio samo je greska bila u shvatanju poruke..
Kunem vam se

Status
Not open for further replies.
Top Bottom