Dobar dan Poštovana Administracijo,danas u 17:24 sam dobio ban na 60 dana radi prekršenog generalnog pravila 1.4.Bez obzira na razloge ili okolnosti, preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Grešku sam prepoznao i shvatio ozbiljnost situacije. Ubuduće ću se truditi da poštujem sva pravila servera i da svojim ponašanjem doprinesem .možete i sami vidjeti da na forumu nemam odobrenu žalbu od 3.mjeseca nakon prvog velikog prekšenog pravila prestao sam kršiti pravila servera.Pišem ovaj appeal u nadi za još jednu šansu i priliku da opet zaigram na ovom projektu sa svojim prijateljima.Ne tražim opravdanje za ono što sam uradio, već samo priliku da iskažem kajanje i obećanje da ću iz ove greške izvući važnu lekciju. Od ovog trenutka, trudiću se da svojim ponašanjem i odnosom prema pravilima pokažem da mi je zaista stalo do ovog servera.Ukoliko postoji mogućnost za drugu šansu, obećavam da ću je iskoristiti maksimalno odgovorno. Ako ne, poštovaću vašu odluku i shvatiću je kao posledicu svojih postupaka.PRIHVATAM MONEY WIPE!
Hvala što ste izdvojili vaše vrijeme i pročitali moj appeal,Ugodan ostatak dana/večeri Vam želim!