Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
61900
Players nickname
Karlo Notorious
Administrators nickname
Nikola armani
Date
Sep 27, 2025
Time
17:24
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1137250/

karlo1312

Player
Player
Dobar dan Poštovana Administracijo,danas u 17:24 sam dobio ban na 60 dana radi prekršenog generalnog pravila 1.4.Bez obzira na razloge ili okolnosti, preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Grešku sam prepoznao i shvatio ozbiljnost situacije. Ubuduće ću se truditi da poštujem sva pravila servera i da svojim ponašanjem doprinesem .možete i sami vidjeti da na forumu nemam odobrenu žalbu od 3.mjeseca nakon prvog velikog prekšenog pravila prestao sam kršiti pravila servera.Pišem ovaj appeal u nadi za još jednu šansu i priliku da opet zaigram na ovom projektu sa svojim prijateljima.Ne tražim opravdanje za ono što sam uradio, već samo priliku da iskažem kajanje i obećanje da ću iz ove greške izvući važnu lekciju. Od ovog trenutka, trudiću se da svojim ponašanjem i odnosom prema pravilima pokažem da mi je zaista stalo do ovog servera.Ukoliko postoji mogućnost za drugu šansu, obećavam da ću je iskoristiti maksimalno odgovorno. Ako ne, poštovaću vašu odluku i shvatiću je kao posledicu svojih postupaka.PRIHVATAM MONEY WIPE!
Hvala što ste izdvojili vaše vrijeme i pročitali moj appeal,Ugodan ostatak dana/večeri Vam želim!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom