Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Akira_Sinss

Player
Player
Postovana administracijo,dobio sam danas ban za 4.1 - 60 dana od strane admina Mike Jameson. zbog koriscenja auto-clickera u teretani.

Admin je u potpunosti upravu,ostavio sam svoj karakter da radi trbusnjake za battle pass i otisao u drugu sobu na brzinu,zena i dete me nesto pozvali u vezi nekih privatnih stvari....
Vratio sam se nakon 5 minuta,bukvalno ne verujem da je proslo vise od 5 minuta i video sam da sam dobio ban.

Ja sam Akira Sinss i igram na ovom projektu 3ipo godine.
Imam reputaciju veliku i postovanje i od strane administracije i od strane igraca, nikada se nisam zamerao nikome na ovom projektu,uvek sam pomogao svakome kome je trebalo.
Ja sam svestan svoje greske i priznajem je,ovo mi je prva ozbljna kazna za 3ipo godine moje igre na projektu. Prva! Ako mozete i pogledajte ID: 33148, ja nisam krsio pravila nikada od kada igram ozbljna.
Jer igram iz svog hobija i zbog svog drustva,stariji sam momak i malo drugaciju igru igram od drugih igraca,ne zameram se i gledam svoja posla,verovatno kao i vi sto citate ovo.

Zelim ako je ikako moguce da meni smanjite kaznu ili je uklonite s obzirom da je ovo moja prva ozbiljna kazna na ovom projektu nakon 3ipo godine igre, molim vas da proverite i to.
Nikada se nisam zalio na administraciju ili trazio nesto poput ovoga, ovo je prvi put da se oglasavam i postujem svaku vasu odluku u potpunosti.

Budjavi auto kliker je obrisan i nikada vise necu napraviti ovu gresku.

Zahvaljujem na odluci i voleo bih da nastavim sa igrom u sto kracem roku na vasem odlicnom projektu.

Veliki pozdrav Akira Sinss !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom