Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50503
Players nickname
Bell Lock
Administrators nickname
LeBron Pluxury
Date
Mar 17, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZAlO8iwswK0

Vitee

Player
Player
Dobio sam blacklistu bez ikakve info zasto, niti mi je iko rekao koji je razlog niti sam nesto prekrsio toliko jako, odbio sam pc-check jer je bilo 2 ujutro a posle toga kad sam pisao za unban appeal blokiran mi je social i dobio sam blacklistu ing. Takodje taj pc-check je bio namesten jer je ady benzu bilo placeno 25 evra da me pc-checkuje. Ja pristajem na bilo kakvu sankciju bilo to cak i caracter wipe samo zelim da nastavim da igram lepo bez da moram da se non-stop brinem oko banova. Proslo je 6 meseci i voleo bih da dobijam skidanje kazne ako je to ikako moguce. Takodje pristajem na proveru mog racunara pre nego pregledanje zalbe jer zaista zelim da opet igram lepo ovu igricu jer vec 6 meseci trazim zamenu ali nikako. Vidim da server ima sve manje i manje aktivnosti i samog rp-a i ja mislim da bih to mogao da popravim jer znam puno ljudi koji su prestali da igraju jer sam ja dobio ban, znam da ovo sto sam radio u medju vremenu nije bilo lepo niti posteno ali ovo sad zaista pricam iz srca da ja bez ovog projekta ne mogu, tacnije bez RS pokusao sam da se vratim na EN servere na kojima sam pre igrao ali idalje nije to to. Meni je najvise do roleplajanja i znam da ga idalje ima ali dosta manje nego pre dok sam ja igrao na mom racunu 50503.

Iz srca,
Bell Lock

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Nije Appealable , ako je zalba za Lebrona onda postavite prefix za njega " For Curator of Project " i napisite zalbu na Engleskom

Status
Not open for further replies.
Top Bottom