Dobar dan, htio bih da vas zamolim da mi izadjete u susret ako je ikako moguce jer mi je ovo ipak prvi put da sam banovan na 30d. Bili smo na drzavnoj kontroli po ko zna koji put te smo napali Mucijeve andjele. Pucali smo u ventilaciju koja je bila bušna i dosta njih smo pobili medjutim bas JA sam napravio 2 killa te posle drzavne clan Mucijevih je trazio od mene pov. Od mene nikad niko nije trazio pov jer ne umem da se pucam tako dobro pa zato nikad nisam ni snimao pov na takvim eventima jer sam mislio da ga niko nikad nece ni traziti od mene. Imao sam instant replay na 5min stavljane, medjutim dok sam otisao na forum i uvijerio se u to da mi traze pov jer sam mislio da me zezaju ovi moji sa discorda, isteklo mi je i tih zadnji 5min sa drzavne. Zamolio bih vece admine da mi izadju u susret jer ovo mi se nikad nije desilo prije, nikad prije nisam citovao niti znam ubaciti cit. Prihvatam PC check jer nemam nista nedozvoljeno, igram na default postavkama bukvalno. Nadam se da ce te mi izaci u susret jer ne bih volio da ne igram 30 dana bezveze jer sam bukvalno cist ko suza. Hvala vam unaprijed i lijep pozdrav, Bryan.