Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75457
Players nickname
Dimi Excalibur
Administrators nickname
Profa Silnii
Date
Sep 28, 2025
Time
22:50
Proofs
https://imgur.com/a/ljAuAXe

Dimii Mersiii

Player
Player
  1. Ovim putem želim da uputim žalbu na svoju zabranu koja je izrečena zbog kršenja pravila događaj 1.7. Najprije bih htio naglasiti da prihvatam odgovornost za svoje postupke i u potpunosti razumijem da je došlo do greške s moje strane. Svjestan sam da su pravila postavljena kako bi se svim igračima omogućila fer i kvalitetna igra, te da svako njihovo kršenje remeti iskustvo drugih na serveru. U trenutku prekršaja nisam razmišljao dovoljno trezveno, te sam dopustio da nepažnja i brzopletost utiču na moje ponašanje. Tek nakon što sam dobio zabranu shvatio sam ozbiljnost situacije i to koliko je važno poštovati svako pravilo bez izuzetka, posebno kada se radi o događajima koji okupljaju veći broj igrača i zahtijevaju dodatnu disciplinu. Sada, nakon određenog vremena, sagledao sam svoj postupak iz druge perspektive i uvjerio sam se koliko je bila pogrešna odluka koju sam donio. Iskreno mi je žao što sam prekršio pravilo i na taj način narušio normalno odvijanje događaja, kao i što sam doveo u pitanje trud administracije i organizatora. Molim vas da mi pružite drugu šansu. Obećavam da ću od ovog trenutka maksimalno paziti na svoje ponašanje, dosljedno poštovati sva pravila servera i svojim prisustvom doprinositi zajednici umjesto da stvaram probleme. Smatram da sam naučio važnu lekciju iz ove situacije i da ću ubuduće biti primjer ostalima kako treba igrati u skladu s pravilima. Vjerujem da server ne treba gledati na mene samo kroz ovu grešku, jer sam i prije pokazao želju da učestvujem, igram kvalitetno i doprinosim zajednici. Moj cilj nije da kvarim igru drugima, već da budem aktivan član i da zajedno sa svima uživam u RP iskustvu. Unaprijed vam se zahvaljujem na razumijevanju i strpljenju koje ulažete u rješavanje ove žalbe. Nadam se da ćete uzeti u obzir moje iskreno kajanje i želju da ispravim grešku. S poštovanjem, Dimi Excalibur

Zašto tražim drugu šansu Razumijem da administracija mora da bude stroga, ali isto tako vjerujem da server postoji kako bi okupljao igrače i davao im priliku da kroz greške nauče kako da budu bolji. Moj prekršaj je bio kratkotrajan, ali posljedice su bile velike. Upravo zato smatram da sam kroz ovu zabranu već naučio lekciju i da mi je jasno koliko je važno držati se pravila. Ako dobijem drugu šansu: poštovaću svako pravilo bez izuzetka, nikada neću ponoviti istu grešku, trudiću se da doprinesem zajednici pozitivnim igranjem i pravilnim RP-om, i što je najvažnije, biti ću primjer drugima da se pravila moraju poštovati u svakoj situaciji, bez obzira koliko mala ili bezazlena djelovala
    3. Opis situacije,
    Situacija zbog koje sam kažnjen dogodila se vrlo brzo i, nažalost, potpuno nepromišljeno. Ja sam došao na događaj samo na kratko i ubio – ništa više od toga. Nije postojala nikakva namjera da uništavam RP, da pravim haos ili da vrijeđam trud administratora i igrača. Ipak, ono što sam uradio je bilo dovoljno da se pravilo prekrši i da posljedice budu
    link zalbe Approved - Pov Req I ID:75457
    on je jasno piso ko ga puco od pocetka a ja sam na kraju doso Hvala

Dimii Mersiii

Player
Player
i lepo se vidi gde ga rodman puca na pocetku a ja neznam sta on radi prvo je piso pov req 0000 pa posle 75457 ajde molim te

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ako imas POV dostavi ako nemas kazna ostaje
I ne koristi AI da pises zalbe / appelove

Status
Not open for further replies.
Top Bottom