Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

dario white

Player
Player
Ime i prezime:Dario Black
Pol: Muški
Starost: 25 godine
Rasa: bela
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Los Santos
Otac: Sergei Black
Majka: Ema Black
Težina: 70kg
Visina: 185 cm
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: obe ruke , obe noge i glava
Prednosti: Snalažljiv u svim situacijama, Iskusan sa svim vrstama oružja, pametan, brz, spretan, snažan
Slabosti: nestrpljiv

200+ zivotnih reci
Rođen sam u skromnoj porodici gde su poštenje i čast bili važniji od novca. Moj otac je bio vojnik, majka medicinska sestra. Odrastao sam u vremenu kada si morao da se boriš za svoje mesto pod suncem. Naučio sam da ne verujem svima, ali da budem veran onima koji mi pruže ruku kad je najteže.

U Los Santos sam došao bez ičega – samo s rancem na leđima, planom u glavi i tvrdoglavom verom da mogu da uspem. Prvih meseci sam radio svaki posao koji se nudio – od perača kola do noćnog čuvara. Nije me bilo sramota, jer svaki zarađeni dolar je bio moj, zarađen pošteno. Ali grad brzo uči čoveka da pravila ne važe za sve. Neki uspeju preko noći, neki nestanu preko noći.

S vremenom sam shvatio da moraš da budeš jak, proračunat i da imaš mrežu ljudi oko sebe kojima možeš da veruješ. Danas, nisam više onaj isti klinac koji je došao ovde sa snovima. Danas sam čovek sa ciljem, planom i istorijom iza sebe. Ne bežim od onoga što sam bio, ali idem ka onome što želim da postanem.

ISHODI:
1. Dario može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oruzije sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
2. Dario moze pretrazivati ljude s bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci
3. Dario može voziti auto off road 60 kmh
4. Dario moze slomiti kamericu sa /me /do / try komandama
5. Dario može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom