Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved RDM, G.P. 6.15, G.P. 6.16, Non RP, PG | 17732,16608,13203

Status
Not open for further replies.
Your ID
17713
Players nickname
Mica Smiljic
Suspect ID
17732,16608,13203
Date of violation
Jun 1, 2022
Time of violation
22:56
Proofs
https://youtu.be/pvOuAUZpYzI

MicaAlcapone

Player
Player
Kao sto se vidi na sminku krsenje pravila i ubijanje ispred nase kuce koje se ponavalja vise puta. Imali smo admina koji je dva puta intervenisao i vidio sve i snimio. I na ovom snimku koji smo mi uspeli snimiti isto dajemo kao dokaz. Zelimo da se kazne osobe jer se nemoze normalno rp u gradu.

Miyagi Chang

Sensei
Player
Momci ovoj je bio cist role play nema te celu situaciju zalba vam nije validna.

Dosli smo da vam krademo panele gde smo vas pitali da se sklonite vi niste hteli prema tome imamo pravo da vas pucamo i da vam ukrademo panele jer to je Role Play prica. Administrator Spooky je pratio tu situaciju i predhodne situacije gde mi nista nismo prekrsili.

1. NEMATE POV cele situacije.
2.Upustili smo se u ogroman Role Play pre nego sto smo vas ubili jer i pre toga smo imali role play gde je jedan nas ostao zivi svedok koji je gledao kako nas vi ubijate pre toga.Sa svim sto ste vi ovde naveli nista vam nije validno iz razloga sto nema te POV cele situacije a Generalno Pravilo 6.15 zahteva POV cele situacije a ne TRIM gde smo mi vas samo ubili.

Miyagi Chang

Sensei
Player
+Na POV se cuje na kraju situacije gde se UN defas sa discorda sto ti je samo dokaz da si TRIMOVAO snimak dok ste pricali na discordu tako da lepi kad nekog kacis kaci sa validnim dokazima.

Pozz;)

MicaAlcapone

Player
Player
Momci ovoj je bio cist role play nema te celu situaciju zalba vam nije validna.

Dosli smo da vam krademo panele gde smo vas pitali da se sklonite vi niste hteli prema tome imamo pravo da vas pucamo i da vam ukrademo panele jer to je Role Play prica. Administrator Spooky je pratio tu situaciju i predhodne situacije gde mi nista nismo prekrsili.

1. NEMATE POV cele situacije.
2.Upustili smo se u ogroman Role Play pre nego sto smo vas ubili jer i pre toga smo imali role play gde je jedan nas ostao zivi svedok koji je gledao kako nas vi ubijate pre toga.Sa svim sto ste vi ovde naveli nista vam nije validno iz razloga sto nema te POV cele situacije a Generalno Pravilo 6.15 zahteva POV cele situacije a ne TRIM gde smo mi vas samo ubili.
dobar si ali zajebo si se u laganju tom trenutku nije bilo ni jednog panela za kradju tako da nemoj lagati bezveze se sramotis vidjecemo sve

Ale Vassago

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 17732 dobit će kaznu za G.P 6.15
  • ID 16608 dobit će kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom