Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milica Haze

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Omer
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:5-6h
5. Vaš Diskord:alexx1312x
6. Vaše Ingame ime:Trifke Alhabib
7. Vaš ID:79450

Dodatne Informacije
1. Lider za...National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem) Zelim postati lider NG-A jer smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal za kvalitetan roleplay i kljucnu ulogu u ocuvanju bezbednosti i stabilnosti ovog grada.NG nije samo vojna sila,vec i simbol discipline, reda i odgovornosti,a ja to zelim da pokazem kroz svoje vodjenje.Moj cilj je da stvorim frakciju u kojoj ce svaki clan osecati vaznim delom tima, gde ce postojati jasna struktura ,pravila i hijerarhija,ali i osecaj zajednistva i pripadnosti.Kao lider,fokusirao bih se na regrutaciju aktivnih i odgovornih igraca,koji ce biti spremni da postuju NG disciplinu i doprinesu kvalitetnom roleplayu.Verujem da svojim organizacionim sposobnostima mogu da unapredim ovu frakciju i podignem je na visi nivo.Moj krajni cilj jeste da NG postane sinonim za ozbiljan roleplay i druzenje gde ce svaki clan uzivati u igri,a server imati koristi od jake aktivne vojne frakcije.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.Potrudio bih se da budemo aktivna organizacija,bez toksicnosti, vredjanje drugih kolega i nepostovanje hc-a,to bih kaznjavao strogom merom i nebih dozvolio da se clanovi ove organizacije ponasaju neprikladno.

Hvala na citanju i sretno svim ostalim kandidatima | Trifke Alhabib

Status
Not open for further replies.
Top Bottom