Ocekuje me tamo + 2/2 zanima me samo pov ako moze.. Hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Poceo je da cituje i prije je citovoOcekuje me tamo + 2/2 zanima me samo pov ako moze.. Hvala.
Nisi ti tryhardo jer ti ruke nemas nego si uzeo onaj gg I mislis da si mudobrate trcao si samo nije mi radio pov zbog memorije
sta da radim kad nemam memorije a i cekao sam emru koji je bio gore da ispika negde tamo ali si ti naisao i jebiga tryhardao sam
Reci kako se tryharda da i mi uplatimo isto ?brate trcao si samo nije mi radio pov zbog memorije
sta da radim kad nemam memorije a i cekao sam emru koji je bio gore da ispika negde tamo ali si ti naisao i jebiga tryhardao sam
au cemu sta pise bratDebeli miljan te kaci au retard npc najveci kurva mu keva debeli prsktici mrtvi miljan
miljane vrati se na stari misOcekuje me tamo + 2/2 zanima me samo pov ako moze.. Hvala.
a sta njemu serete samo je bolji i tjtNisi ti tryhardo jer ti ruke nemas nego si uzeo onaj gg I mislis da si mudo
Rexone nisi nista boljia sta njemu serete samo je bolji i tjt
zaseda miljaneOcekuje me tamo + 2/2 zanima me samo pov ako moze.. Hvala.
sta se kurcis ti? oces da ti ja i rexon licno jebemo mater?Rexone nisi nista bolji
najbolji sam bez icega u kompu doktoreRexone nisi nista bolji
Oces oces ti mali imas 10 godina o cemu dallje pricamosta se kurcis ti? oces da ti ja i rexon licno jebemo mater?
Najbolji da radis talacke za ballase mozda I igras tajne bez nista na kompunajbolji sam bez icega u kompu doktore