Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • PLEASE PAY ATTTENTION

Before making complaint with a prefix for curator of the project please read these rules.
    1. Make complaint only in case if you already posted for high admins and they did not help you.
    2. Complaints for curator of the project ONLY for management level complaints. You can't appeal your warning or 7 days ban. You can appeal only permanent or long-term bans.

Thank you for attention! (c) Mazhor Pluxury
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
384649
Players nickname
Fablon Lorien
Administrators nickname
Tyrell Johnson
Date
Sep 27, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/VcseOJ9

Fablon Mijenle

Player
Player
Weda'nın ailesinin evinde bir arkadaşımızla birlikteydik. Sonra Efe Swager adında bir çocuk geldi ve "Silahlarım ve zırhlarım var, ister misin?" diye sordu. Ucuza bulduğumuz ve çocuk ailemizin bir üyesi olduğu için soru sormadan satın aldık. Saldırı tüfeklerini doğrudan teklif yoluyla para göndererek satın aldım. Daha sonra LV yelekleri de olduğunu ve tanesini 5.000'e satabileceğini söyledi. "Karaborsada daha fazlasını satabilirsin." dedi. Bunu dikkate aldım ve satın aldım. Sonra çocuk bana beşe beşlik yelekleri teklif yoluyla satmanın uzun zaman alacağını ve uğraşmak istemediğini söyledi. Ve "Sana beşe beşlik bir tane vereyim, bagajına koy, sonra parayı bana gönder." dedi. Ona bunun yasak olup olmadığını sordum; yasak olmadığını ve bunu birçok kez yaptığını söyledi. Ailemizin bir üyesi olduğu için ona güvendim ve LV yeleklerini aldıktan sonra parayı ona gönderdim. Bugün arkadaşlarımın bana söylemesiyle kalıcı olarak yasaklandığımı öğrendim. Daha sonra açılan forma baktığımda, bunun bu olaydan kaynaklandığını öğrendim. O ailenin sahibinin Bedirhan olduğunu öğrendim; arkadaşımın yakın arkadaşı. Onunla konuştuğumda, Efe Swager'ın bize sattığı eşyaların ailesinden çalındığını öğrendim. Bana, "Yanlış bir şey yapmadığını biliyorum, senin için elimden geleni yapacağım" dedi. Son olarak, neden kalıcı olarak yasaklandığımı tam olarak bilmiyorum, ancak bunun muhtemelen LV yeleklerinin teklifler yoluyla satın alınmaması ve doğrudan bana aktarılmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Yasağımı kaldırırsanız, bunun bir daha olmayacağına söz veriyorum ve Grand'e geri dönmek istiyorum.

Jonny Odds

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Rejected

Complaint is in foreign Language or contains foreign Language in Proofs and does not follow format.
Appeals and Complaints in FL or containing FL cannot be considered.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom