1. Vaše ime IRL: Marin
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 3 do 7 sati
5. Vaš Discord: stipevercetti
6. Vaše ingame ime Stipe Vercetti
7. Vaš ID: 80063
1. Lider za: NG (National Guard)
2. Razlozi zašto želim biti lider ove organizacije:
1. Organizacija i disciplina
Želim biti lider NG-a jer vjerujem da mogu donijeti stabilnost i jasnu strukturu u rad organizacije. NG je vojna formacija i zahtijeva red, a moja najveća snaga je sposobnost da održim disciplinu bez da se izgubi osjećaj zajedništva. Smatram da ću kroz jasna pravila i planove stvoriti atmosferu u kojoj će članovi znati svoje zadatke, ali i imati priliku pokazati inicijativu.
2. Strateško razmišljanje
Uvijek razmišljam nekoliko koraka unaprijed. NG mora imati vođu koji zna planirati akcije, postaviti dugoročnu viziju i organizirati tim tako da u svakoj situaciji djeluje profesionalno. Moja ideja je da uvedem jasne protokole za sve ključne RP scenarije (obrane, napade, pregovore), kako bi svaki član znao što raditi i RP izgledao prirodno i uvjerljivo.
3. Motivacija članova i razvoj zajednice
Vjerujem da je motiviran tim ključ uspjeha. Želim biti lider koji prepoznaje trud i nagrađuje ga, ali i onaj koji stvara prilike da se svaki član usavršava. Kroz treninge, RP vježbe i interne evente, želim NG pretvoriti u mjesto gdje se ljudi razvijaju i ostaju jer im je zanimljivo i izazovno.
3. Moj prijedlog za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Glavni rangovi:
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 3 do 7 sati
5. Vaš Discord: stipevercetti
6. Vaše ingame ime Stipe Vercetti
7. Vaš ID: 80063
Dodatne informacije
1. Lider za: NG (National Guard)
2. Razlozi zašto želim biti lider ove organizacije:
1. Organizacija i disciplina
Želim biti lider NG-a jer vjerujem da mogu donijeti stabilnost i jasnu strukturu u rad organizacije. NG je vojna formacija i zahtijeva red, a moja najveća snaga je sposobnost da održim disciplinu bez da se izgubi osjećaj zajedništva. Smatram da ću kroz jasna pravila i planove stvoriti atmosferu u kojoj će članovi znati svoje zadatke, ali i imati priliku pokazati inicijativu.
2. Strateško razmišljanje
Uvijek razmišljam nekoliko koraka unaprijed. NG mora imati vođu koji zna planirati akcije, postaviti dugoročnu viziju i organizirati tim tako da u svakoj situaciji djeluje profesionalno. Moja ideja je da uvedem jasne protokole za sve ključne RP scenarije (obrane, napade, pregovore), kako bi svaki član znao što raditi i RP izgledao prirodno i uvjerljivo.
3. Motivacija članova i razvoj zajednice
Vjerujem da je motiviran tim ključ uspjeha. Želim biti lider koji prepoznaje trud i nagrađuje ga, ali i onaj koji stvara prilike da se svaki član usavršava. Kroz treninge, RP vježbe i interne evente, želim NG pretvoriti u mjesto gdje se ljudi razvijaju i ostaju jer im je zanimljivo i izazovno.
3. Moj prijedlog za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- RP treninzi i simulacije – organizirati redovne vježbe (npr. simulacije talačkih situacija, zaštite VIP-a, patrola).
- Bolja hijerarhijska komunikacija – uvesti lanac zapovijedanja gdje naredbe idu kroz oficire, što daje RP-u realizam.
- Specijalizacije članova – svaki član može imati primarnu ulogu (pilot, snajperist, tehničar, pregovarač), što čini akcije raznovrsnijima.
- RP raporti nakon akcija – nakon svake veće misije, napisati kratak RP izvještaj; to uči članove detaljnosti i RP stilu.
- Mentorski sustav – stariji članovi preuzimaju „regrute“ i pomažu im u savladavanju RP-a kroz praksu.
Predložena hijerarhija i struktura NG-a
Glavni rangovi:- General – najviši lider, donosi ključne odluke.
- Zamjenik Generala – desna ruka, preuzima vodstvo kad je potrebno.
- Pomoćnik Generala – organizacijska i logistička podrška.
- General Pukovnik – vodi glavne odjele i strategije misija.
- General Major – operativni planovi i nadzor jedinica.
- Pukovnik – komanduje velikim timovima i brigadama.
- Kapetan – vodi srednje timove i koordinira dnevne zadatke.
- Poručnik – manja jedinica, direktno vođenje misija.
- Potporučnik – podrška poručniku i obuka članova.
- Komandant Kobri – vodi elitne timove.
- Komandant Brigade – nadležan za brigadu.
- Zamjenici komandanta – podrška i koordinacija.
- Kobra Senior / II / Junior – hijerarhija unutar elite.
- Brigada Senior / II / Junior – hijerarhija unutar brigade.
- Kobra Pilot / ATU – specijalizirane jedinice.
- Stariji Vodnik / Mlađi Vodnik – manji timovi i obuka.
- Stariji Vojnik – iskusniji operativac.
- Vojnik Senior / Vojnik / Vojnik Junior – osnovna operativna linija.
- Vojnik na Obuci – početna faza članstva.
- Suspend – status privremeno neaktivnih članova.