1. Vaše ime IRL Djole
2. Vaše godine 13
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 2 DO 8 sati
5. Vaš Discord gggroki99
6. Vaše ingame ime Ironic Jovanovic
7. Vaš ID 77957
1.Lider za: National Guard (NG)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Zaštita države i građana – NG je kičma sigurnosti u gradu. Želim da organizacija bude uvijek spremna da zaštiti stanovništvo od kriminalnih frakcija i osigura red.
Disciplinovana i jaka struktura – Smatram da mogu da uvedem red, hijerarhiju i motivaciju unutar članova. Organizacija treba da funkcioniše kao vojska, gdje svaki član zna svoju ulogu i zadaću.
Iskustvo i vizija – Imam dovoljno RP i IG iskustva da vodim ljude. Moj cilj je da NG ne bude samo “job” već respektovana organizacija koja ima svoj stil, trenira članove i stalno se razvija.
3.Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Redovne RP vježbe i treninzi (straža, kontrola ulaza, vježbe pucanja, simulacije napada).
Komunikacija na visokom nivou – svi članovi trebaju koristiti pravilne RP komande i izražavanje, bez nepotrebnog OOC-a.
Organizacija događaja – RP parade, vojni defilei, zajedničke operacije sa LSPD/FIB/Sahp, što povećava realizam i timsku igru.
Motivacija članova – kroz nagrade, pohvale i jasnu hijerarhiju zadržati članove aktivne i ponosne što su dio NG-a.
Rankovi
1.Suspend
2.Odsustvo
3.Naobuci
4.Vojnik
5.Visi Vojnik
6.1klase Vojnik
7.Vojna Policija Mlad Vojnik
8.Vojna Policija Vojnik
9.Vojna Policija visi vojnik
10.Naobuci Pilot
11.Mlad Pilot
12.Pilot
13.Visi Pilot
14.Kobra
15.Spec Kobra
16.Naobuci Crvena Beretka
17.Crvena Beretka
18.Spec Crvena Beretka
19.Super Visor
20.Zastavnik
21.Potporucnik Vojne Baze
22.Porucnik Vojne Baze
23.Super Visor Jedinice
24.Zam Komadanta /Vojne Policije,Vazdukopolostvo,Kobra,Crvena Beretka
25.Komadanta /Vojne Policije,Vazdukopolostvo,Kobra,Crvena Beretka
26.Major
27.General Pukovnika
28.Asistent of General
29.Zamenik Generala
30.General
2. Vaše godine 13
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 2 DO 8 sati
5. Vaš Discord gggroki99
6. Vaše ingame ime Ironic Jovanovic
7. Vaš ID 77957
1.Lider za: National Guard (NG)
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
Zaštita države i građana – NG je kičma sigurnosti u gradu. Želim da organizacija bude uvijek spremna da zaštiti stanovništvo od kriminalnih frakcija i osigura red.
Disciplinovana i jaka struktura – Smatram da mogu da uvedem red, hijerarhiju i motivaciju unutar članova. Organizacija treba da funkcioniše kao vojska, gdje svaki član zna svoju ulogu i zadaću.
Iskustvo i vizija – Imam dovoljno RP i IG iskustva da vodim ljude. Moj cilj je da NG ne bude samo “job” već respektovana organizacija koja ima svoj stil, trenira članove i stalno se razvija.
3.Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Redovne RP vježbe i treninzi (straža, kontrola ulaza, vježbe pucanja, simulacije napada).
Komunikacija na visokom nivou – svi članovi trebaju koristiti pravilne RP komande i izražavanje, bez nepotrebnog OOC-a.
Organizacija događaja – RP parade, vojni defilei, zajedničke operacije sa LSPD/FIB/Sahp, što povećava realizam i timsku igru.
Motivacija članova – kroz nagrade, pohvale i jasnu hijerarhiju zadržati članove aktivne i ponosne što su dio NG-a.
Rankovi
1.Suspend
2.Odsustvo
3.Naobuci
4.Vojnik
5.Visi Vojnik
6.1klase Vojnik
7.Vojna Policija Mlad Vojnik
8.Vojna Policija Vojnik
9.Vojna Policija visi vojnik
10.Naobuci Pilot
11.Mlad Pilot