Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

rokokl

Player
Player
1. Roko
2. 14
3. GMT +2
4. Prosjek online po danu: 1-2h
5. Vaš Discord: uqqjbtaa_
6. Vaše ingame ime: Roko Alvarez
7. Vaš ID: 67327

Dodatne informacije

1. Lider za.....NG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) Jer sam oduvijek volio vojsku i volim NG tako da znam kako bih vodio i kako bi sta radio,bio sam HC prosli mandat i znam kako koristiti taj cin i jos bi mi liderova pozicija dala mogucnost da izvedem sve svoje planove za poboljsanje NG-a.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji. Kao prvo dodao bih vojne bolnicare koji bi tokom pucnjave borili se i nakon pucnjave bi bili glavni za podizanje padnutih vojnika i kolega iz drugih drzavnih organizacija i suradivali bi s EMS-om. Nakon toga bi dodao specijanu najelitniju jedinicu SEAL-s koja bi se sastojala od 3 klase
3 klasa bi bila najniza i za one nove u SEAL timu. 2 klasa bi bila za iskusnije i aktivne a 1. klasa bi bila samo za najsposobnije igrace i pucace. Jos bi dodao vece bonuse za radnike koji bi mozda doveli nove ljude u organizacije. NIKADA ne bi bile prazne kapije jer bi jako brinuo o tome,ako ne bude bilo nasih zamolio bih da druge organizacije posalju par ljudi na kapije dok mi dodemo. Jos bi uveo vojnu policiju koja bi patrolirala drzavom pazila da se ne desava neka pucnjava ili nesto veceg rizika. Vojna policija bi mogla zaustavljati samo ako su uhvatili nekog u nekoj situaciji koja nije za svakoga npr. otmica s vise naoruzanih lica na mjestu,krada auta samo ako ima vise lica i aktivna pucnjava itd. samo ne bi za neke manje prekrsaje i saobracajne i kanabis. To nije za VP za VP je nesto opasnije sta ne bi jedna patrola zaustavila zato bi u patroli bilo 4 ljudi niti manje niti vise. Obavezna bi bila dozvola za oruzje,medicinsko osiguranje, 13 godina OOC 5 godina IC

RANKOVI U MOM NG-u
1. Suspend 12h
2. Suspend 24h
3. Odsustvo
4. Vojni rok
5. Regrut
6. Vojnik na obuci
7. Mladji vojnik
8. Vojnik
9. Stariji vojnik
10. Vojni bolnicar
11. Stariji vojni bolnicar