Dobro vece postovana administracijo dana 30.8.2025 sam dobio ban za GP 1.4 od strane administratora Niko Salamanca dopustite da vam ispricam celu situaciju kako bih pojasnio svoju stranu u tom trenutku bio sam lider Los Santos Vagosa i dobio sam poziv od bivseg administratora Nemanje Zajceva da udjem u voice na discord serveru nase organizacije nakon toga receno mi je da sam prekrsio GP 1.4 i da cu zbog toga biti kaznjen kada sam pitao administratora Niko Salamanca na koji nacin sam prekrsio pravilo i u kojoj situaciji receno mi je da cu to saznati tek kada napisem zalbu odmah nakon toga sam razmislio o svojim postupcima pokajao se i napisao zalbu koja je nazalost odbijena iskreno sam se potrudio da objasnim da mi nikada nije bila namera da krsim pravila projekta niti da narusavam trud koji administracija ulaze da projekat funkcionise i napreduje zelim da naglasim da ja znam samo za svoja dva naloga sa ID 72255 i 33059 i siguran sam da ne posedujem treci ako postoji sumnja ili dokaz da imam treci nalog ja vas molim da mi ga pokazete jer zelim da sve bude jasno i transparentno meni je zaista stalo do ovog projekta jer sam ovde proveo mnogo vremena ulozio dosta truda zivaca i mnogo para jer ovaj projekat dozivljavam ozbiljno i iskreno sam zeleo da budem deo njega sve sto sam ulagao radio sam iz postovanja prema projektu i iz zelje da podrzim njegov razvoj i opstanak upravo zato mi je jos teze kada dodjem u situaciju da izgubim sav taj trud i ulaganje jer sam mnogo para potrosio na ovaj projekat i to iz najbolje namere ako sam zaista napravio gresku i prekrsio pravilo GP 1.4 spreman sam da prihvatim odgovornost i jos jednom se izvinjavam molim vas da razmotrite moju situaciju i da mi pruzite jos jednu sansu da pokazem da postujem pravila i da sam spreman da igram posteno odgovorno i u skladu sa standardima vaseg projekta hvala vam na vremenu razumevanju i svemu sto cinite da ovaj projekat bude jedan od najboljih s postovanjem