Postovana administracijo, Aldine, Abrahame Hteo sam da vas zamolim da me saslusate vezano za ban od 60 dana koji sam sinoc dobio od strane Denisa. Sinoc me je zvao na PC Check, na koji sam ja naravno pristao jer nista nemam da krijem, medjutim nakon sto sam sve testove prosao (aim,cheats,redux,history,diskord) Denis mi je rekao da otvorim settings.xml sto sam ja i uradio... Tu mi je LOD scale bio stavljen na 0 umesto na standardnih 1, i dobio sam 60 dana. Jos uvek ne znam koji je bio razlog PC checka, ali to sada nije ni bitno, hteo sam samo da vas zamolim da nakon sto procitate sve ovo ponovo razmislite o odluci... Meni GTA jako laguje i grafika mi je stavljena na najslabiju kako bih smanjio crash-ove i lag. Denis je svedok kako mo GTA radi, cim sam upalio share screen GTA mi je crashao, sledeci put je i sam video kako mi radi... Nigde nisam procitao zabranu vezano za LOD scale, a prednosti od njega svakako nemam jer ne idem ni na kakve akcije, niti mogu imati prednost sa 25fps, dok drugi imaju reduxe i speedboost u 120fps-a... Samo bih vas zamolio da ne budem kaznjen jer sam pokusao da optimizujem igricu koju volim da igram i zato budem banovan. Ukoliko se smilujete, ja cu vratiti podesavanja na fabricka, nije mi to problem, samo zelim da me shvatite da nisam imao nikakvu losu nameru, niti sam zeleo nikakvu prednost jer se svakako ne pucam, sto verovatno pise u loggovima. Za kraj nemam nista protiv Denisa, cak sta vise postujem to sto detaljno izvrsava svoj posao, samo zelim sa sagledate situaciju iz moje perspektive. Zelim vam ugodan ostatak dana, pozdrav