- Vaše ime IRL: Ridvan
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: GMT +1,
- Prosjek online po danu: 5-6h
- Vaš Discord: tanjasavicbebi
- Vaše ingame ime: Perica Ragebait
- Vaš ID: 77225
- Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Tri razloga s objašnjenjem),
Drugi razlog: Drugi razlog zašto želim da postanem lider jeste moja sposobnost da održim red, disciplinu i jedinstvo među članovima. Verujem da prava snaga jedne organizacije dolazi iz zajedništva i dobrog vođstva. Imam razvijene organizacione i komunikacione veštine koje mogu da pomognu u rešavanju problema, donošenju važnih odluka i održavanju strukture u grupi. Kao lider, bio bih fokusiran na koordinaciju i ravnotežu, kako bi Bloods Street Gang uvek delovao kao jedna čvrsta i stabilna celina spremna da se suoči sa svakim izazovom.
Treći razlog: Treći razlog je taj što želim da se posvetim zaštiti i sigurnosti svakog člana. Smatram da je uloga lidera da ne bude samo vođa u akcijama, već i neko ko brine o interesima, lojalnosti i sigurnosti svojih ljudi. Moja motivacija je da Bloods Street Gang postane grupa u kojoj se svi osećaju sigurno, gde postoji poverenje i gde svaki član zna da će biti zaštićen i cenjen. Verujem da lider mora da inspiriše i da svojim primerom pokaže da organizacija nije samo ime, već prava porodica u kojoj se svako bori za drugoga.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
- Moj savet za poboljsanje Roleplay-a iskreno je da se pazi ko se dodaje u organizaciju i ko ce da vodi tu istu organizaciju.
A sto se tice ostalih saveta mogla bi se poboljsati aktivnost ljudi koji su u organizaciji, da se rade talacke cesce, svakakvi eventi.