Dobro vece postovana administracijo. Dana 30.8.2025 sam dobio ban za GP 1.4 od strane administratora Niko Salamanca. Nakon toga sam puno razmisljao o svojim postupcima i shvatio da sam pogresio. Priznajem svoju krivicu iako tada nisam znao da sam prekrsio pravilo. Administrator Aldin Verstappen mi je u prosloj zalbi jasno pojasnio u cemu se sastoji moj prekrsaj i sada sam potpuno svestan svoje greske. Zelim da naglasim da nikada nisam imao lose namere niti zelju da stetim projektu. U njega sam ulozio mnogo zivaca. Mnogo vremena. Mnogo truda i previse para. Sve sam to radio da bih podrzao rad i napredak projekta a nikada da bih ga narusio. Iskreno se jako izvinjavam zbog svojih postupaka i molim vas da mi oprostite. Svestan sam da sam razocarao vas kao administraciju i da sam narusio vase poverenje. Nikada to nije bila moja zelja. Iz te greske sam naucio lekciju koju cu ubuduce strogo postovati. Molim vas da razmotrite moju molbu i da mi pruzite jos jednu sansu da dokazem da mogu da igram posteno i odgovorno i da postujem sva pravila. Posebno naglasavam da trazim unban na svoj main account sa ID 33059. Taj nalog mi je najvazniji i u njega sam ulozio najvise vremena i para. Od srca vas molim da mi pruzite oprostaj i dozvolite da nastavim da igram na ovom projektu koji mi znaci mnogo vise nego sto reci mogu opisati. Hvala vam na vremenu i na svemu sto cinite da ovaj projekat bude jedan od najboljih.
Takodje zelim da napomenem da prihvatam money wipe
Social Club:lazarrdj
Hvala unapred!
Takodje zelim da napomenem da prihvatam money wipe
Social Club:lazarrdj
Hvala unapred!