Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33059
Players nickname
Lazar Holloway
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Aug 30, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/zzcJLb4hs3I

Lazar Excaliburr

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo. Dana 30.8.2025 sam dobio ban za GP 1.4 od strane administratora Niko Salamanca. Nakon toga sam puno razmisljao o svojim postupcima i shvatio da sam pogresio. Priznajem svoju krivicu iako tada nisam znao da sam prekrsio pravilo. Administrator Aldin Verstappen mi je u prosloj zalbi jasno pojasnio u cemu se sastoji moj prekrsaj i sada sam potpuno svestan svoje greske. Zelim da naglasim da nikada nisam imao lose namere niti zelju da stetim projektu. U njega sam ulozio mnogo zivaca. Mnogo vremena. Mnogo truda i previse para. Sve sam to radio da bih podrzao rad i napredak projekta a nikada da bih ga narusio. Iskreno se jako izvinjavam zbog svojih postupaka i molim vas da mi oprostite. Svestan sam da sam razocarao vas kao administraciju i da sam narusio vase poverenje. Nikada to nije bila moja zelja. Iz te greske sam naucio lekciju koju cu ubuduce strogo postovati. Molim vas da razmotrite moju molbu i da mi pruzite jos jednu sansu da dokazem da mogu da igram posteno i odgovorno i da postujem sva pravila. Posebno naglasavam da trazim unban na svoj main account sa ID 33059. Taj nalog mi je najvazniji i u njega sam ulozio najvise vremena i para. Od srca vas molim da mi pruzite oprostaj i dozvolite da nastavim da igram na ovom projektu koji mi znaci mnogo vise nego sto reci mogu opisati. Hvala vam na vremenu i na svemu sto cinite da ovaj projekat bude jedan od najboljih.

Takodje zelim da napomenem da prihvatam money wipe
Social Club:lazarrdj
Hvala unapred!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom