Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na admina Boris Pusiica – neopravdani ban (P.Z.Z 1.2)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79771
Players nickname
Meho Zagejrovic
Administrators nickname
Boris Pusiiica
Date
Oct 2, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/fefkUyKzdpTCs

Meho283

Player
Player
Pozdrav,

Želim podnijeti žalbu na admina Boris Pusiica jer sam dobio ban zbog navodnog kršenja pravila P.Z.Z 1.2.

Međutim, želim naglasiti da nisam niti u jednom trenutku bio u zelenoj zoni, tako da se ovo pravilo ne može primijeniti na moju situaciju.

Smatram da se ovakvi događaji trebaju rješavati na RP način između igrača, a ne instant banom. Ako sam i prekršio neko pravilo, to sigurno nije bilo pravilo P.Z.Z 1.2, pa vas molim da ponovno pregledate situaciju i razmotrite skidanje bana.

Osim toga, scena prije, prodavao sam hranu kod bolnice kada mi je drugi igrač počeo dosađivati da pomaknem kombi, govoreći da je on prvi došao. Ignorisao sam ga, nakon čega je počeo psovati Boga i prijetiti da će zvati admina. Kada je pozvao admina, pokušao sam objasniti što se dogodilo, ali je admin Boris Pusiica utisao mene, a ne igrača koji je vrijeđao. Ako treba, mogu priložiti i dokaz za ovaj događaj.

Ne znam što je s ovim adminom, ali njegovo postupanje očito nije bilo korektno i molim da se ove situacije još jednom provjere.

Hvala na razumijevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom