Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration PG + G.P. 6.15 | 34155

Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
34155
Date of violation
Oct 2, 2025
Time of violation
03:15
Proofs
https://youtu.be/mHw1SAtqpRQ?si=d_weK8BZ0eNjlVYt&t=158

Tungsten

Player
Player
Sve u POV-u. Administracijo zamolio bih vas da kaznite ovakvo ponasanje sa "hladjenjem" utuzenog na neki vremenski period (da malo razmisli), igrac sve iste kazne po bezbroj puta na forumu i ocigledno da nece da se zustavi sa krsenjem pravila (verovatno AntiAFK-a po celijama pa ga bas briga za kazne).

LamarFushiguro

Player
Player
Sve u POV-u. Administracijo zamolio bih vas da kaznite ovakvo ponasanje sa "hladjenjem" utuzenog na neki vremenski period (da malo razmisli), igrac sve iste kazne po bezbroj puta na forumu i ocigledno da nece da se zustavi sa krsenjem pravila (verovatno AntiAFK-a po celijama pa ga bas briga za kazne).
Nebitan si lice dolazis u 3 ujutru da baitas i snimas za forum. Keru

LamarFushiguro

Player
Player
J se ne pise izmedju slova i i o nepismeni bezveznjaku a pov ti nije validan jer se ne cujes ti kako pricas. Pozdrav

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

Zvuk se prekida od 0:24 do 0:29. Molim Vas da dostavite ispravan POV.

Rok: 12h

Tungsten

Player
Player
Kizule Macakk - ne cuje se u trenutku kada switch-ujem ekran na OBS (imam ih 2 pa zato) - 0:24 do 0:29 uopste nije ni minut pre/posle - nego je ceo POV kako sam dosao da ne bude posle problema da vam olaksam kao sto kaze gospodin igrac profesor Sprskog jezika da ne ispadne da sam BEJTAO. Kizule Macakk mogu novi da upload-ujem bez tog pocetka da bude tacno 60 sekundi iliti 1minut ako je tako lakse? Takodje ako mozes da zamolis doticnog gospodina profesora da dostavi i njegov POV ukoliko misli da ovo nije za kaznu. Takodje Kizule Macakk na snimku mozes videti da li mi je mikrofon ukljucen za dato vreme

Tungsten

Player
Player
Nebitan si lice dolazis u 3 ujutru da baitas i snimas za forum. Keru
Kizule Macakk zamolio bih te da sankcionises gospodina doticnog profesora ili prosledis tiket nekome od nadredjenih ukoliko nisi u mogucnosti, koliko znam forum nije mesto za vredjanje. Ja niti sam ker niti neka druga plemenita zivotinja. Samo obican covek!
Gospodin doticni profesor jasno krsi 2 (slovima dva) pravila, molim vas ili da trazite i od njega POV ukoliko moj nije validan u tih minut pre nego sto me je ubio ili da prihvatite moju zalbu. Hvala unapred!

Top Bottom