Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pljackanje taksiste, Ubijanje Taksiste / ID 25542 23407 23404

Status
Not open for further replies.
Your ID
25016
Players nickname
John_Locke
Suspect ID
25542 23407 23404
Date of violation
Jun 2, 2022
Time of violation
16:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9e5aIZfWDJw

Jovanx011

Player
Player
3 Gospodina zovu taksi u nedodjiju, nakon sto sam dosao na lokaciju vade pistolje pljackaju me a pritom nemaju ni komandu da me opljackaju nego me teraju da im dam pare na ruke, jos mi pricaju price kako cu dobiti ban ako ne uradim posto vide da sam nov. Juce mi se isto ovo desilo od ista 3 lika na istom mesto samo sto je policija dosla u pravi trenutak pa su ih pohapsili, sa obzirom da sam nov zvao sam admina da se posavetujem dal su smeli to da urade, rekao mi je da ne smeju da pljackaju ako sam taksista niti da me ubiju, i isto da ne moram da im dam pare ako ne mogu da me opljackaju sa komandom na G. Sa obzirom da su 3 gospodina pretila meni da ce zvati admina ako im ne dam pare i vide da sam noviji ID pa iskoriscavaju to da me uplase, mislim da ih treba najstrozije kazniti jer vec drugi put istu pricu rade i nece prestati.

Ell Pablo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
  • ID 25542 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.24 + MG
  • ID 23407 , 23404 ce biti kaznjeni za Generalno Pravilo 6.24.
  • ID 25016 ce biti kaznjen za MG.
  • Zabranjeno je pljačkati/otimati osobe koje rade na započinjanju poslova kao što su autobusi/taksisti/električari itd.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom