1. Vaše ime IRL: Djordje
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:5-6
5. Vaš Discord: djordje513
6. Vaše ingame ime: Djordje Kamata
7. Vaš ID: 69011
Dodatne informacije
3.2 Patrole i bezbednost
\
3.3Profesionalizam i disciplina
3.4 Aktivnost i odgovornost
3.5 Testiranje i napredovanje
3.6 Struktura i jedinice
3.7Organizacija i komunikacija
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:5-6
5. Vaš Discord: djordje513
6. Vaše ingame ime: Djordje Kamata
7. Vaš ID: 69011
Dodatne informacije
1. Lider za National Guard
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Smatram da je ng jedna znacajna organizacija i da za nju lider treba da ima aktivnost.Proveo sam dosta vremena u NG-u i nas tim bi doveo National Guard u najbolje dane. 2.2Razvoj organizacije.Moj tim i ja bi uz mnogo akcija doveli disciplinu NG-a na najvisi nivo i uz disciplinom i voljom za rad doveli NG u najbolju organizaciju u gradu. 2.3Volja za liderstvom.Kada sam bio novi u gradu uvek mi je bio san da budem lider NG-a,Tada sam sebi napravio cilj da uz vredan rad i disciplinu postanem lider NG-a.Kada bi ja bio lider pomagao bih svim igracima.2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Regrutacija i prijem- Redovna regrutacija jednom nedeljno.
- Minimalni uslovi: 13 OOC godina, 5 godina u gradu, bez dosijea.
- Obavezno služenje vojnog roka (5+ godina u gradu).
- Svako ima pravednu šansu ako ispuni kriterijume.
3.2 Patrole i bezbednost
\
- Obavezne patrole na kritičnim tačkama.
- Minimum 2 vojnika na ulazima u bazu.
- Zajedničke akcije sa LSPD, FIB, EMS,SAHP,GOV.
- Saradnja sa drugim organizacijama radi bolje bezbednosti.
3.3Profesionalizam i disciplina
- Poštovanje među svim članovima, bez obzira na čin.
- Nulta tolerancija na vređanje, diskriminaciju i omalovažavanje.
- Dozvoljena šala i opuštenost, ali tokom akcija – maksimalna ozbiljnost.
3.4 Aktivnost i odgovornost
- Minimum 2h dnevno aktivnost.
- Neopravdani AFK → suspenzija.
- Odluke se donose u skladu sa pravilima i zakonom.
3.5 Testiranje i napredovanje
- Redovni testovi znanja i veština.
- Napredovanje po zasluzi i evidenciji.
- Degradacija i suspenzija u slučaju grešaka ili neaktivnosti.
- Sve promene u činovima se beleže na Discordu.
3.6 Struktura i jedinice
- 2 vojna obaveštajca (izviđanje i prikupljanje podataka).
- 10 pripadnika SIJ – elitna formacija.
- Minimum 3 HC-a za rukovođenje.
- Specijalizovane jedinice:
- Air Support (AS/PVO) – podrška iz vazduha.
- SIJ – specijalne operacije.
- Kobre – čuvanje baze i kapija.
- Snajperisti – neutralizacija pretnji na daljinu.
- Najelitnija jedinica NG-a – za vanredne misije i akcije van baze.
3.7Organizacija i komunikacija
- Nedeljni sastanci za planiranje i analizu rada.
- Discord obavezan za sve članove (informacije, ispiti regruta, komunikacija).
- Dan otvorenih vrata i parade za građane radi promocije vojske. Cinovi.
Rang Čin Opis uloge / zadaci 30 General Vrhovni komandant, donosi sve konačne odluke i upravlja celom vojskom. 29 Zamenik Generala Zamenjuje generala i vodi vojsku u njegovom odsustvu. 28 General-major Koordinira sve specijalne jedinice i planira strategiju. 27 Brigadni General Rukovodi brigadama i planira veće vojne akcije. 26 Pukovnik Zadužen za organizaciju vojske u bazi i na terenu. 25 Potpukovnik Pomaže pukovniku, vodi operacije na terenu. 24 Komandant Najelitnije jedinice Vodi najopasniju i najelitniju vojnu jedinicu. 23 Komandant SIJ-a Upravlja Specijalnom Interventnom Jedinicom. 22 Komandant Air Support (AS/PVO) Komanduje pilotima i PVO sistemima. 21 Komandant Kobri Glavni za obezbeđenje baze i kapija. 20 Komandant Snajperista Nadzire i komanduje timovima snajperista. 19 Kapetan Vodi manje jedinice u akcijama i patrolama. 18 Poručnik Komanduje grupama vojnika, vodi patrole i zadatke. 17 Elitni Operativac Najelitnije jedinice Vojnik specijalista za vanredne misije van baze. 16 Elitni SIJ Operativac Najobučeniji pripadnik SIJ-a, elitne akcije. 15 Stariji Pilot (AS/PVO) Rukovodi pilotskim timom i vazdušnim misijama. 14 Elitna Kobra Vodi mlađe Kobre i čuva najvažnije sektore baze. 13 Snajperista Veteran Iskusni snajperista, puca samo po odobrenju HC-a. 12 Operativac Najelitnije jedinice Učestvuje u vanrednim misijama i specijalnim operacijama. 11 SIJ Operativac Specijalac za akcije visokog rizika i neutralizaciju pretnji. 10 Pilot (AS/PVO) Zadužen za izviđanje, transport i podršku iz vazduha. 9 Kobra Operativac Straža na kapijama, obezbeđenje baze i unutrašnjeg perimetra. 8 Snajperista Neutralizacija pretnji na daljinu i izviđanje. 7 Stariji Vojnik Iskusan vojnik, obučava mlađe. 6 Vojnik Standardni vojnik, izvršava zadatke i patrole. 5 Mlađi Vojnik Tek raspoređen, učestvuje u osnovnim zadacima. 4 Regrut (Kadet) U fazi obuke, bez ovlašćenja dok ne položi test. 3 Suspend 12h Kazna za manji prekršaj. 2 Suspend 24h Kazna za teži prekršaj. 1 Suspend 48h / Pred otkaz Najstroža kazna, poslednji rang pre izbacivanja.