draga postovana administracijo piso sam vec za ovo i odbili ste mi ja cu pisat do god mi necete prihvatit zalbu jel ja znam da sam ja upravu naime ja sam dobio ban za 6.19 na id 63366 te ja na tome accountu nemogu igrat jel sam banan za pravilo dogadjaj 1.7 nisam imao pov i banan sam jos 13 dana te naime ja nisam mogao igrati i na povu se vidi(pov je poslat adminstraciji jel se vidi admin panel)da ja sam samo bio na diskordu i kako denis mic mi je reko privatno da sam nesto pisao komentar idalje nemogu dobit ban na grand rp serveru mogu na forumu no znam da nisam ni pisao nikakve komentare na tu zalbu te hocu da mi se makne kazna jel sam ja ni kriv ni duzan dobio ban ovo cu pisat kao sto sam reko do god mi se ne skine kazna jel znam da sam upravu i kao 2 administrator denis mic mi nije mogao vidjeti id jel ga nisam imao napisanog ni na discordu nit sam ga reko nit pise na forumu te kazna za 6.19 administrator denis mic je dao na temelju nicega i zelim kao sto po 3 put kazem da mi se makne kazna u protiv cu idalje slat zalbe do god mi se ne skine kazna hvala na citanju draga administracijo!!!!